CHARLIE BETS

Charlie bets: Ματς για γκολ το Ολλανδία - Ουκρανία

Ο Βέγκχορστ της Ολλανδίας πανηγυρίζει γκολ σε φιλικό κόντρα στη Γεωργία
Ο Βέγκχορστ της Ολλανδίας πανηγυρίζει ©2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η τρίτη μέρα του Euro 2020 συνεχίζεται με τρεις δυνατές αναμετρήσεις που υπόσχονται γκολ και θέαμα. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής.

Charlie bets: Ματς για γκολ το Ολλανδία - Ουκρανία

Οι Άγγλοι μπαίνουν με πολλές φιλοδοξίες στη διοργάνωση. Πρέπει όμως να σημειώσουμε πως δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε πρεμιέρα Euro. Το ρεκόρ τους είναι 0-5-4. Θέλουν να αξιοποιήσουν την εντυπωσιακή, όσον αφορά τις μεσοεπιθετικές κυρίως θέσεις, φουρνιά παικτών. Υπάρχει μία βάση δουλειάς με τον Σάουθγκεϊτ που τους έφερε στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 2018 και συνθήκες για να έρθει η εξέλιξη να γίνει ένα βήμα παραπάνω. Σε σημαντικό βαθμό τους Άγγλους τους αλλάζει στο δημιουργικό κομμάτι η παρουσία του Μάουντ.

Φαντάζει πολύ δύσκολο το αμυντικό δίδυμο των Τσαλέτα - Βίντα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Χάρι Κέιν και συνολικά το επιθετικό παιχνίδι των Άγγλων. Όμως οι Κροάτες μεσοεπιθετικά και ποιότητα έχουν και εμπειρία. Οι Ράκιτιτς - Μάντζουκιτς σταμάτησαν από την Εθνική. Η τριάδα όμως στον άξονα με τους Μόντριτς - Μπρόζοβιτς - Κόβασιτς παραμένει δυνατή, ενώ στην επιθετική τριάδα θα υπάρχουν οι Πέρισιτς - Ρέμπιτς. Να σημειώσω εδώ και την απουσία του Μαγκουάιρ οπότε μόνο απλό δεν είναι να αντιμετωπίσει η άμυνα της Αγγλίας την επιθετικότητα της ομάδας του Ντάλιτς. Στο 2.15 δίνεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες από την Interwetten.

Charlie bets: Ματς για γκολ το Ολλανδία - Ουκρανία

Οι Αυστριακοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως δεν έχουν πείσει πως μπορούν να σηκώσουν τον τίτλο του φαβορί. Στο τελευταίο επίσημο ταπεινώθηκαν 4-0 στη Βιέννη από τη Δανία. Στα δύο φιλικά προετοιμασίας ηττήθηκαν με 1-0 από μία πειραματική σύνθεση της Αγγλίας δίχως ποδοσφαιριστές της Σίτι, της Τσέλσι και της Γιουνάιτεντ και έμειναν στο 0-0 με τη Σλοβακία.

Η Βόρεια Μακεδονία έδειξε τα δόντια της με το εκτός έδρας διπλό στη Γερμανία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ιγκόρ Ανγκελόφσκι θα την παρουσιάσει με ένα σφιχτό 3-5-2 και θα παλέψει για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορέσει από το παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρος για την ικανότητα των Αυστριακών στο να διασπάσουν μία ομάδα που θα αμύνεται μαζικά. Προτιμότερο να αξιολογήσουμε το παιχνίδι για να μαζέψουμε πληροφορίες για τη συνέχεια. No bet.

Charlie bets: Ματς για γκολ το Ολλανδία - Ουκρανία

Οι Ολλανδοί ασφαλώς και έχουν ποιότητα, όμως βγάζουν σοβαρά αμυντικά θέματα τα οποία θα πρέπει να τα λύσουν για να προχωρήσουν στην διοργάνωση. Ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ ήρθε να κουμπώσει με την απόφαση του Ντε Μπουρ να μην περιμένει τον Σίλεσεν να ξεπεράσει τον κορονοϊό και μία συνολική ανασφάλεια που δημιουργούν οι επιλογές του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Ντε Μπουρ φαίνεται να προβληματίζεται για το σχέδιο που θα παρουσιάσει τους "οράνιε". Οι ποδοσφαιριστές και ο Τύπος θέλουν το κλασικό 4-3-3, ο ίδιος δοκίμασε στα φιλικά το 3-5-2 όμως δεν λειτούργησε. Χαρακτηριστικό των αμυντικών αδυναμιών είναι πως ήρθαν 2-2 σε φιλικό με τη Σκωτία, η οποία παρουσιάστηκε για να πάρει το 0-0. Οι Ουκρανοί έχουν ταλέντο, δεμένη ομάδα, καθώς οι 18 παίκτες της αποστολής είναι από την Ντινάμο Κιέβου και τη Σαχτάρ και είναι σε θέση να κοντράρουν την Ολλανδία. Ασφαλώς για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αξιοποιήσουν την προβληματική της άμυνα και να σκοράρουν. Στο 1.97 δίνεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ