CHARLIE BETS

Charlie bets: Κερδίζουν οι Πολωνοί, δυσκολεύονται οι Ισπανοί

Ο Τιάγκο στο Ισπανία - Πορτογαλία σε μονομαχία με τον Γκερέιρο
Ο Τιάγκο στο Ισπανία - Πορτογαλία ©2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η τέταρτη μέρα του Euro 2020 υπόσχεται δυνατές μονομαχίες και ένταση. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας.

Charlie bets: Κερδίζουν οι Πολωνοί, δυσκολεύονται οι Ισπανοί

(16:00) Οι Σκωτσέζοι έρχονται με φόρα. Έπιασαν πολύ καλή απόδοση στα φιλικά, ειδικά η εμφάνιση τους στο ισόπαλο 2-2 με τους Ολλανδούς άφησε υποσχέσεις. Ο Στιβ Κλαρκ εφαρμόζει ένα σφιχτό και δεμένο σχήμα που το αναφέρει ως 3-4-3, το οποίο στην πράξη όμως γίνεται 5-4-1. Η λογική των Σκωτσέζων θα είναι να βγάλουν τη σκληρή νοοτροπία τους.

Οι Τσέχοι συνολικά διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα, ταρακουνήθηκαν από την τεσσάρα στην πρόβα τζενεράλε με τους Ιταλούς, αλλά το παιχνίδι της πρεμιέρας των Ιταλών με τους Τούρκους έδειξε πως η ομάδα του Μαντσίνι βρίσκεται σε καλό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, η λογική λέει πως οι Τσέχοι θα πάρουν την μπάλα και θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα τέρμα και να πάρουν το παιχνίδι στο όριο. Δεν μιλάμε για ομάδες που παίζουν σε γρήγορο ρυθμό, ούτε που έχουν την ικανότητα, αν πετύχουν κάποιο τέρμα, να αξιοποιήσουν με γρήγορες αντεπιθέσεις το ρίσκο που θα πάρει ο αντίπαλος. Όποιος προηγηθεί, αν προηγηθεί, αναμένεται να παίξει άμυνα με ιερό πάθος για να κρατήσει το 1-0. Το under 2,5 προσφέρει ασφάλεια σε απόδοση 1.50 στην Interwetten.

Charlie bets: Κερδίζουν οι Πολωνοί, δυσκολεύονται οι Ισπανοί

(19:00) Ο Πάουλο Σόουζα ανέλαβε την Πολωνία τον περασμένο Μάρτιο. Στην παρουσίασή του δήλωσε πως σκοπεύει να κάνει πιο ελκυστικούς τους Πολωνούς. Αντικατέστησε το 4-1-4-1 που εφάρμοζε ο προκάτοχος του Μπρζετσεκ με ένα καθαρό 3-4-3. Λογική που φέρνει επιθετικό δίπλα στον Λεβαντόφσκι και τον Ζιελίνσκι να έχει πάρει τον ρόλο του δημιουργού στην επιθετική τριάδα. Στα 5 παιχνίδια που έχει κοουτσάρει ο Σόουζα οι Πολωνοί μετράνε μόνο μία νίκη, αλλά έχουν πετύχει 10 γκο,λ δηλαδή σημειώνουν δύο τέρματα το παιχνίδι. Για να ελπίζουν πως θα συνεχίσουν στην διοργάνωση πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν τους Σλοβάκους.

Ασφαλώς και διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα, ο Σόουζα τους έχει κάνει πιο παραγωγικούς, έχουν σαν όπλο το πιο “καυτό’ πιστόλι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αυτό που χρειάζεται για να κερδίσουν τους Σλοβάκους είναι να βελτιώσουν λίγο την άμυνα τους, αν συνεχίσουν να πετύχουν από δύο τέρματα θα πρέπει να κάνουν πολλά λάθη για να μην κερδίσουν. Η νίκη της Πολωνίας κυκλοφορεί στο 1.73 στην Interwetten.

Charlie bets: Κερδίζουν οι Πολωνοί, δυσκολεύονται οι Ισπανοί

(22:00) Ο Γιάνε Άντερσον μέσα από ένα συντηρητικό 4-4-2 σε πολύ χαμηλά μέτρα κατάφερε να φτάσει τους Σουηδούς μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Οι Ισπανοί έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Παίρνουν την κατοχή της μπάλας, παίζουν το γνωστό ποδόσφαιρο με τις μικρές πάσες, όμως δεν έχουν αποτελεσματικότητα. Το είδαμε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Εθνική μας, στο πόσο δύσκολα κέρδισαν την Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και στο φιλικό με την Πορτογαλία που έμειναν στο 0-0.

Είναι δεδομένο πως θα δούμε ένα παιχνίδι με τους Ισπανούς να έχουν την κατοχή μπάλας πάνω από 60%. Μέσα από τον έλεγχο μπορούν να αμυνθούν με ασφάλεια, αλλά δεν έχουν αποδείξει πως έχουν τον τρόπο μέσα από αυτήν την φιλοσοφία να ανοίγουν οργανωμένες άμυνες. Στο 1.85 το Under 2,5 στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ