CHARLIE BETS

Charlie bets: Η ποιότητα και η εμπειρία των Κροατών θα κάνει τη διαφορά

Ο Ιβάν Πέρισιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στο Euro 2020 γκολ κόντρα στην Τσεχία
Ο Ιβάν Πέρισιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στο Euro 2020 ©2021 PETR DAVID JOSEK/ASSOCIATED PRESS

To Euro 2020 συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Τρίτης και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές με αξία.

Charlie bets: Η ποιότητα και η εμπειρία των Κροατών θα κάνει τη διαφορά

(22:00) Οι Άγγλοι μετά από την πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας, απογοήτευσαν με τους Σκωτσέζους. Δεν υπήρχε ένταση στην πίεση, αλλά ούτε δημιουργικό πλάνο για να φέρει τα αστέρια τους σε θέση εκτέλεσης. Όλα δείχνουν πως έρχονται αλλαγές. Ο Σάουθγκεϊτ φαίνεται πως θα κάνει πράξη την απαίτηση του κόσμου να μπει ο Γκρίλις στη βασική ενδεκάδα. Θα δούμε λοιπόν ποιο δημιουργικό πλάνο με τον Γκρίλις στο γήπεδο και θα έχει ενδιαφέρον ποιος εκ των Στέρλινγκ, Ράσφορντ και Φόντεν επιλεχθεί να βγαίνει σαν δεύτερος φορ από τα πλάγια. Σε απομόνωση Τσίλγουελ και Μάουντ, καθώς ήρθαν σε επαφή με τον Γκίλμορ της Σκωτίας που ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η τελευταία φορά που έπαιξαν στο Γουέμπλεϊ οι Τσέχοι ήταν στις 22 Μαρτίου το 2019, έχασαν 5-0 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Ασφαλώς και είναι βελτιωμένοι οι τελικές διοργανώσεις έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, όμως ξεκάθαρα η τύχη του αγώνα εξαρτάται από τους Άγγλους. Δεν έχουν λόγο να προσπαθήσουν να αποφύγουν τον δεύτερο από τον έκτο όμιλο, καθώς αν το κάνουν θα φύγουν πρόωρα από το Γουέμπλεϊ και θα βρουν στα προημιτελικά στην Αγία Πετρούπολη τον πρώτο του έκτου ομίλου. Δεν γλιτώνουν δηλαδή και πολλά πράγματα. Στο 1.57 εντοπίζεται στην Interwetten το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι Άγγλοι τους Τσέχους.

Charlie bets: Η ποιότητα και η εμπειρία των Κροατών θα κάνει τη διαφορά

(22:00) Δεν έχει λογική να έχεις τον Μπρόζοβιτς και να τον αφήνεις εκτός ενδεκάδας. Ξεκάθαρα αποδυνάμωσε τον άξονα ο Ντάλιτς και κράτησε πιο χαμηλά τους Κόβασιτς - Μόντριτς. Δέχτηκε κριτική για την επιλογή του και το σχήμα που δοκιμάζει επαναφέρει τον Μπρόζοβιτς στην βασική ενδεκάδα και παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Κόβασιτς και Βλάσιτς. Τα καλά νέα για τους Κροάτες είναι πως έχουν φορμαρισμένο τον Πέρισιτς. Η γκολάρα που πέτυχε με τους Τσέχους τους κρατά στο κόλπο.

Έδειξαν καλά δείγματα και έβγαλαν ένταση και πάθος οι Σκωτσέζοι στο Γουέμπλεϊ. Πιστεύω όμως πως η ποιότητα που έχουν στον άξονα οι Κροάτες θα κάνει τη διαφορά. Έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι, να αξιοποιήσουν το γεγονός πως ούτε στους Σκωτσέζους δεν κάνει η ισοπαλία και θα είναι υποχρεωμένοι να βγουν για να επιτεθούν. Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν μόνο τη νίκη οι Μόντριτς - Μπρόζοβιτς - Κόβασιτς και Πέρισιτς μπορούν να χτυπήσουν την παρόρμηση των Σκωτσέζων όταν θα χρειαστεί να πάρουν το ρίσκο. Η νίκη της Κροατίας στο 2.15 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ