DAILY BET

Daily bet: Η εμπειρία της Λέγκια κάνει την διαφορά

Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στην Νέφτσι Μπακού και τη Γαλατάσαραϊ
Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στην Νέφτσι Μπακού και τη Γαλατάσαραϊ ABACA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της ημέρας στοιχηματικά και καταλήγει σε επιλογές.

Σήμερα θα διεξαχθούν 4 παιχνίδια, για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μάθουμε και τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον επόμενη γύρο, που θα προκύψει, από το ζευγάρι Νέφτσι Μπακού-Δυναμό Τιφλίδας, με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν να έχει προβάδισμα καθώς κέρδισε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Τιφλίδα.

Στοιχηματικά ,βλέποντας τις αποδώσεις και την ποιότητα των ομάδων, αξία προκύπτει μόνο στον άσο της Λέγκια με την Μπόντο.

Στην Νορβηγία, οι Πολωνοί δέχτηκαν πίεση όμως έχοντας την γνώση από αυτά τα παιχνίδια κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2. Να θυμίσω πως πλέον δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ, οπότε οι παίκτες της Μπόντο, θα ψάξουν μία νίκη με ένα τέρμα διαφορά, για να πάνε την σειρά στην παράταση. Φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι, πως αυτήν την αλεγρία, την επιθετικότητα που βγάζουν οι Νορβηγοί, οι παίκτες της Λέγκια έχουν την εμπειρία να την διαχειριστούν.

Δικαιολογημένα, πέφτει από το πρωί ο άσος

Η Λέγκια έχει πείρα, από την συγκεκριμένη διαδικασία, βρίσκεται στην 97η θέση, της ειδικής βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ, ενώ η άπειρη Μπόντο στο Νο 264. Θα θελήσουν να κάνουν ροντέο το παιχνίδι οι Νορβηγοί, οι παίκτες της Λέγκια, είναι πιο ψημένοι σε αυτά τα παιχνίδια και θα βρουν συνθήκες που τους ευνοούν. Ο άσος δινόταν στα όρια του 2,00, σήμερα γίνεται διόρθωση και εμφανίζει πτωτικές τάσεις. Βρίσκεται πάντως, ακόμα στο 1,80 και με βάση τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η νίκη της Λέγκια αλλά και η εικόνα του πρώτο παιχνιδιού, φαντάζει δίκαιος. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, καθώς στον επόμενο γύρο, η Φλίρα Ταλίν από την Εσθονία φαντάζει βατός αντίπαλος.

21.00 Λέγκια-Μπόντο 1


TAGS DAILY BET CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ