CHARLIE BETS

Charlie bets: Δύο δίκαια φαβορί και μία βολική ισοπαλία

Ο Ντράις Μέρτενς του Βελγίου στους Γιούρι Ζιρκόβ και Γκιόρκι Τζικίγια της Ρωσίας στο Euro 2020
Ο Ντράις Μέρτενς του Βελγίου κόντρα στη Ρωσία στο Euro 2020 © 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV, POOL/ASSOCIATED PRESS

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Euro 2020 και ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά ματς της Πέμπτης και καταλήγει σε δυνατές επιλογές.

Charlie bets: Δύο δίκαια φαβορί και μία βολική ισοπαλία

(16:00) Το ιδανικό σενάριο δημιουργήθηκε για την Βόρεια Μακεδονία. Οι παίκτες του Ανγκελόφσκι βρήκαν γκολ χωρίς να είναι δημιουργικοί από ένα λάθος που αξιοποίησε ο έμπειρος Πάντεφ. Όμως έκαναν το δύσκολο, δηλαδή να πετύχουν γκολ, δεν έφτασε για να καταφέρουν να είναι πραγματικά ανταγωνιστικοί. Το παιχνίδι τους βοήθησε ώστε να παίξουν σε χαμηλά μέτρα, όμως δεν κατάφεραν να αμυνθούν με ασφάλεια. Έχασαν εύκολα με 3-1 από έναν αντίπαλο που δεν χρειάστηκε να παίξει και ιδιαίτερα καλά.

Αντίθετα οι Ουκρανοί έβγαλαν προσωπικότητα απέναντι στους Ολλανδούς. Επέστρεψαν από το 0-2, ισοφάρισαν, είχαν ευκαιρία για ολική ανατροπή και στο τέλος δημιουργήθηκε η αίσθηση πως έχασαν λόγω της άσχημης ημέρας που βρέθηκε ο τερματοφύλακας Μπούστσαν, που έχει ευθύνη και για τα τρία τέρματα που δέχτηκε. Ασφαλώς και δίκαια έχουν τον τίτλο του φαβορί και με μία νίκη μπορούν να βάλουν βάσεις για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Στο 1.65 ο άσος στην Interwetten.

Charlie bets: Δύο δίκαια φαβορί και μία βολική ισοπαλία

(19:00) Μπορεί να έχασαν το παιχνίδι από τους Φινλανδούς οι Δανοί, αλλά η επιστροφή στην ζωή του Έρικσεν είναι το μεγαλύτερο γκολ που έχει σημειωθεί ποτέ σε οποιοδήποτε διοργάνωση. Πλέον πρέπει να βρουν κουράγιο και αυτοσυγκέντρωση για να επιστρέψουν σε μία διοργάνωση, που την ξεκίνησαν με υψηλά όνειρα χωρίς τον φυσικό τους ηγέτη. Με την εικόνα που δείχνουν οι Ρώσοι ασφαλώς και έχουν την δυνατότητα έστω και χωρίς τον Έρικσεν να τους κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική, θα έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας. Τι τους λείπει, ένας βαθμός, το πέναλτι που δεν έκανε γκολ ο Χόιμπεργκ.

Θα πάρω το ρίσκο να βρουν αυτόν τον βαθμό σήμερα. Οι Βέλγοι δεν θα έχουν ξανά τον Ντε Μπρόινε και τον Βίτσελ και η αλήθεια είναι πως το 3-0 με τους Ρώσους δεν ανταποκρίνεται στην δική τους εικόνα. Αυτό το αποτέλεσμα το έκανε δώρο ο αντίπαλος. Έχοντας όμως μία τόσο καθαρή νίκη και την τελευταία αγωνιστική να αντιμετωπίσουν την αδύναμη Φινλανδία με τον βαθμό στην Κοπεγχάγη θα έχουν εξασφαλίσει και την πρόκριση και σε μεγάλο ποσοστό και την πρώτη θέση.

Με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Φινλανδία οι Δανοί κέρδισαν και την συμπάθεια όλου του κόσμου. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το πρώτο ημίχρονο μείνει στην ισοπαλία στην επανάληψη απλά να αλλάζουν την μπάλα οι δύο ομάδες και να μην βάζουν το παραμικρό ρίσκο. Η ισοπαλία δίνεται στο 3.35 στην Interwetten.

Charlie bets: Δύο δίκαια φαβορί και μία βολική ισοπαλία

(22:00) Το σίγουρο είναι πως τα παιχνίδια των Ολλανδών θα έχουν θέαμα. Ο Ντε Μπουρ μέσα από το 3-5-2 κατάφερε να αξιοποιήσει τα προσόντα του Ντάμφρις, να τον μετατρέψει σε απόλυτο πρωταγωνιστή, να δημιουργήσει συνθήκες για να πατάει περιοχή ο Βαϊνάλντουμ και συνολικά οι "οράνιε" να είναι απειλητικοί στον αέρα και να γεμίζουν την αντίπαλη περιοχή. Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ποιότητα του Ντεπάι και να πάρει αμυντική ασφάλεια μέσα από αυτήν την λογική.

Τόσο οι Ολλανδοί, όσο και οι Αυστριακοί, έδειξαν πως θα μας χαρίσουν τέρματα και ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έχουν το πλεονέκτημα της έδρας οι Ολλανδοί, περιμένω να μπει περισσότερο μέσα στο παιχνίδι ο Ντεπάι και να τους κάνει πιο προσεκτικούς το πάθημα με τους Ουκρανούς. Δεν μου άρεσαν παρά την νίκη τους οι Αυστριακοί με την Βόρεια Μακεδονία, απλά αξιοποίησαν το χαμηλό επίπεδο των αντιπάλων. Η νίκη των Ολλανδών στο 1.55 στην Interwetten


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ