CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα: Δεν θέλει Σίτι και Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League

Barcelona's Lionel Messi, centre, is hugged by Jordi Alba after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, centre, is hugged by Jordi Alba after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκεφτούν ότι η ομάδα τους θα κληρωθεί με την Μάντσεστερ Σίτι και την Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι οι τρεις θεωρητικά ισχυρότερες ομάδες, δηλαδή η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους έτριβαν τα χέρια τους με τα αποτελέσματα της φάσης των 16. Ο αποκλεισμός ισχυρών ομάδων, όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν και η Ατλέτικο, που "τρέχουν" κάθε χρόνο στην κούρσα του τίτλου, μπορεί να κάνει ευκολότερα τα πράγματα γι' αυτούς που "επιβίωσαν".

Ωστόσο, οι κίνδυνοι για τους μεγάλους υπάρχουν ακόμη στην αυριανή κλήρωση (15/3) για τα προημιτελικά του Champions League. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS", οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα υποστηρίζουν ανώνυμα, ότι σε κάθε περίπτωση θέλουν να αποφύγουν την Μάντσεστερ Σίτι και την Γιουβέντους, με κάποιους από τους παίκτες να ευελπιστούν να κληρωθούν μαζί αυτές οι ομάδες.

Οι αντίπαλοι που προτιμούν είναι η Πόρτο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θεωρούν ότι είναι οι πιο αδύναμοι από τους υπόλοιπους επτά. Όσο για τον Άγιαξ, την Τότεναμ και την Λίβερπουλ, οι παίκτες των "Μπλαουγκράνα" πιστεύουν ότι είναι αρκετά σκληροτράχηλες ομάδες και θα πρέπει να δώσουν μάχη για να περάσουν.

Champions League: Τα 4 φαβορί
Μπαρτσελόνα: Η μοναδική με 12 διαδοχικές προκρίσεις στα προημιτελικά
Mέσι: Στα δίχτυα κάθε 43' στο Champions League (VIDEOS)
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ