ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Λίνγκαρντ προκαλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο συγκρίνοντας τους κοιλιακούς τους!

Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Δεν έφτανε στον Ρονάλντο η πίκρα για την πρώτη φετινή ήττα της Γιουβέντους, ήρθε και ο Τζέσε Λίνγκαρντ να τον "βάλει στην μπρίζα" τρολάροντας τον πανηγυρισμό του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (PHOTOS).

O ένας μετράει λίγες συμμετοχές στο Champions League και ο άλλος έχει κατακτήσει το "τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά" πέντε φορές. Ο ένας ψάχνει το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη και ο άλλος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών μετρώντας πλέον 122.

Ο ένας έγινε αλλαγή στο 70' από τον Μουρίνιο όντας από τους χειρότερους του γηπέδου και ο άλλος πέτυχε αριστουργηματικό γκολ που πιθανότατα θα χάριζε τη νίκη στην Γιουβέντους αν δεν "αυτοκτονούσε" η πρωταθλήτρια Ιταλίας στο φινάλε.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όταν βάζεις στη ζυγαριά τον Τζέσε Λίνγκαρντ από τη μία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη, αυτή θα γείρει προς το μέρος του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ωστόσο ο αγώνας στο "Allianz Stadium" είχε τέτοια απρόβλεπτη και συναρπαστική εξέλιξη που επέτρεψε στον Άγγλο μεσοεπιθετικό να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Πώς; Αποφασίζοντας να τρολάρει τον "CR7" για τον πανηγυρισμό του στη φάση του 1-0 όπου σήκωσε τη φανέλα του και έδειξε τους κοιλιακούς του στους οπαδούς, με τον Άγγλο, ορμώμενο από την επικράτηση με 2-1 της Γιουνάιτεντ, να ποστάρει στο Instagram μία διπλή φωτογραφία, όπου συγκρίνει το σώμα του Ρονάλντο με το δικό του όπου και οι δύο είναι σε ανάλογη στάση.

"Ποιος το έκανε καλύτερα;", αναρωτήθηκε ο Λίνγκαρντ, ο οποίος έχει τη φήμη ενός εκ των μεγαλύτερων πειραχτηριών του αγγλικού ποδοσφαίρου και την δικαιολογεί με κάθε ευκαιρία...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ