CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Λιόν: Ισοφάριση του Ρονάλντο με πέναλτι

Juventus' Cristiano Ronaldo (7) scores a penalty during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Juventus and Lyon at the Allianz stadium in Turin, Italy, Friday, Aug. 7, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo (7) scores a penalty during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Juventus and Lyon at the Allianz stadium in Turin, Italy, Friday, Aug. 7, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Γιουβέντους έκανε το 1-1 στην αναμέτρηση με την Λιόν χάρη σε επιτυχή εκτέλεση πέναλτι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 43ο λεπτό. Ο Τσβάιερ είδε χέρι του Ντεπάι.

Στο 43ο λεπτό η Γιουβέντους κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο χάρη σε επιτυχή εκτέλεση πέναλτι. Η φάση ξεκινάει από το 42ο λεπτό, όταν η Γιουβέντους κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή.

Ο Πιάνιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ο Φέλιξ Τσβάιερ είδε χέρι του Μέμφις Ντεπάι που βρισκόταν στο τείχος. Έτσι, ο Πορτογάλος σταρ έκανε το 1-1 από τα έντεκα βήματα.

Δείτε το γκολ:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ