CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Σκέψεις για αλλαγή έδρας του τελικού

The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena COPE", η UEFA σκέφτεται να μεταφέρει τον τελικό του Champions League από την Κωνσταντινούπολη σε άλλη πόλη, με τη Λισαβόνα να είναι βασική υποψήφια.

Η πανδημία του κορονοϊού αναμένεται να προκαλέσει σοβαρό οικονομικό αντίκτυπο στις ομάδες, αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, ενώ ήδη αρχίζουν και γίνονται γνωστές οι πρώτες συνέπειες, σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού " Cadena COPE", οι διοργανωτές του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Atatürk, ενημέρωσαν πως σε περίπτωση που δεν υπάρχουν θεατές στις εξέδρες, δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το κόστος ενός τόσο σημαντικού event.

Γι' αυτό το λόγο, η UEFA αναζητά μία εναλλακτική λύση, με το "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας να αποτελεί μία ισχυρή υποψηφιότητα, καθώς είχε διοργανώσει τον τελικό του 2014 μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται στο... παιχνίδι να μπουν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ειδικά εκείνες που δεν έχουν πολλά κρούσματα του κορονοϊού.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ