CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στους ομίλους Μίντιλαντ και Ζάλτσμπουργκ

Οι παίκτες της Μίντιλαντ πανηγυρίζουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Σλάβια Πράγας
Οι παίκτες της Μίντιλαντ πανηγυρίζουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Σλάβια Πράγας

Η Ζάλτσμπουργκ ντούμπλαρε τις επιτυχίες της κόντρα στην Μακάμπι του Γιώργου Δώνη και έκλεισε θέση στους ομίλους του Champions League, όπως και η Μίντιλαντ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ραντεβού στα αστέρια θα έχουν τη φετινή σεζόν οι Ζάλτσμπουργκ και Μίντιλαντ, με τις δύο αυτές ομάδες να συμπληρώνουν (μαζί με την Κρασνοντάρ που νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήρε την πρόκριση) το παζλ των 32 ομάδων στους οκτώ ομίλους που θα συνθέσουν το Champions League της σεζόν 2020-21.

H Ζάλτσμπουργκ είχε το πάνω χέρι όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση μετά το υπέρ της 2-1 στο Τελ Αβίβ στο πρώτο ματς και το βράδυ της Τρίτης ολοκλήρωσε τη δουλειά απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τους Αυστριανούς να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους επικρατώντας με 3-1.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους μέσω προκριματικών μετά από 11 αποτυχημένες προσπάθειες.

Στο άλλο ματς της βραδιάς γράφτηκε ιστορία με χρυσά γράμματα από την Μίντιλαντ αφού επικράτησε με 4-1 της Σλάβια Πράγας και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σημειώνεται πως το πρώτο ματς στην Πράγα είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ και μέχρι το 80' η πρόκριση πήγαινε στα χέρια των Τσέχων με το σκορ στο 1-1, με την Μίντιλαντ να κάνει όμως το 2-1 στο 84' με εύστοχο πέναλτι και ακολούθως να σκοράρει άλλα δύο τέρματα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην πρωτόφαντη επιτυχία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ