CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στη μάχη για τους ομίλους η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου

Ο Γκονσάλο Ράμος πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπενφίκα - Μίντιλαντ για το Champions League | 2 Αυγούστου 2022
Ο Γκονσάλο Ράμος πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπενφίκα - Μίντιλαντ για το Champions League | 2 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου δίνει το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου με φόντο την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης. Την πρώτη μάχη δίνει και ο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Η δράση για τα playoffs του Champions League συνεχίζεται σήμερα (17/08) με το ελληνικό ενδιαφέρον να μη λείπει από τις αποψινές μονομαχίες. Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Κιέβου στην Πολωνία, καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία, ξεσπίτωσε τις ουκρανικές ομάδες στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί για μια ακόμα φορά την εστία των "Λουζιτανών" με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί στον αντίποδα θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία στα προκριματικά του Champions League, καθώς είναι αήττητοι μέχρι στιγμής με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τα κανάλια MEGA και COSMOTE Sport 2.

Στα άλλα παιχνίδια για τα playoffs του Champions League από το μονοπάτι των πρωταθλητών, η Γκαραμπάγκ φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν και η Μακάμπι Χάιφα τον Ερυθρό Αστέρα.

Μάχη και για ΑΠΟΕΛ

Την πρώτη του μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League δίνει και ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι αντιμετωπίζουν τη Τζουργκάρντεν στη Σουηδία. Η αναμέτρηση διεξάγεται Τετάρτη και πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα του πρώτου σκέλους των playoffs που δεν θα διεξαχθεί σήμερα.

Ο ΑΠΟΕΛ για να φτάσει μέχρι και αυτή τη φάση της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, απέκλεισε την Μπότεβ Πλόβντιβ και την Κιζιλζάρ. Ο αγώνας δεν καλύπτεται από κάποιο κανάλι στην Ελλάδα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ