CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Πόλεμος των άστρων στο Μάντσεστερ με τη Σίτι να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν

Λιονέλ Μέσι και Ροντρίγκο μονομαχούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και την Μάντσεστερ Σίτι
Λιονέλ Μέσι και Ροντρίγκο μονομαχούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και την Μάντσεστερ Σίτι 2021 MICHEL EULER / AP PHOTO

Με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν να ξεχωρίζει πέφτει το βράδυ της Τετάρτης (24/11) το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οκτώ αναμετρήσεις που μπορούν να ξεκαθαρίσουν πολλά στους τέσσερις πρώτους ομίλους διεξάγονται το βράδυ της Τετάρτης (24/11) για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν σ' ένα ματς που ενδέχεται να καθορίσει την κορυφή του 1ου ομίλου. Η Σίτι θέλει έναν βαθμό για να προκριθεί, και με νίκη, θα κάνει το πέρασμα στους «16», ως πρώτη του γκρουπ. Οι Γάλλοι θα συνεχίσουν την πορεία τους, με δύο ισοπαλίες ή με ήττα της Κλαμπ Μπριζ στα δυο τελευταία ματς, με πρώτο αυτό, εναντίον της Λειψίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον 2ο όμιλο, η Λίβερπουλ είναι η πρώτη που πάτησε στους «16» του UEFA Champions League έχοντας εξασφαλίσει και την πρωτιά. Από την άλλη Πόρτο και Ατλέτικο παλεύουν για τη δεύτερη θέση, ενώ ελπίδες πρόκρισης έχει και η Μίλαν η οποία όμως πρέπει να κάνει το 2 στα 2.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στον τρίτο όμιλο. Ο Άγιαξ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη της δεύτερης θέσης η οποία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Ντόρτμουντ.

Τέλος στον τέταρτο όμιλο η Ρεάλ και η Ίντερ έχουν την ευκαιρία να κλειδώσουν την πρόκριση αρκεί να μην πέσουν θύμα έκπληξης. Η Σέριφ του Κολοβού και του Αθανασιάδη θα κυνηγήσει ξανά το θαύμα κόντρα στους Μαδριλένους για να βάλει φωτιά στον όμιλο.

Α' όμιλος

Τρέχουσα αγωνιστική 4η

  • 22.00 Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 22.00 Κλαμπ Μπριζ - Λειψία

6η αγωνιστική

  • Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι
  • Παρί Σεν Ζερμέν - Κλαμπ Μπριζ

Β' όμιλος

Τρέχουσα αγωνιστική

  • 22.00 Λίβερπουλ - Πόρτο
  • 22.00 Ατλέτικο - Μίλαν

6η αγωνιστική

  • Μίλαν - Λίβερπουλ
  • Πόρτο - Ατλέτικο

Γ' όμιλος

Τρέχουσα αγωνιστική

19.45 Μπεσίκτας - Άγιαξ

22.00 Σπόρτινγκ - Ντόρτμουντ

6η αγωνιστική

Ντόρτμουντ - Μπεσίκτας

Άγιαξ - Σπόρτινγκ

Δ' όμιλος

Τρέχουσα αγωνιστική

  • 19.45 Ίντερ - Σαχτάρ
  • 22.00 Σέριφ - Ρεάλ

6η αγωνιστική

  • Ρεάλ - Ίντερ
  • Σαχτάρ - Σέριφ

Δείτε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ