CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο Ρονάλντο υπέγραψε ακόμα μια ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3-2 την Αταλάντα από 0-2 ημίχρονο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μια ακόμα νίκη με ανατροπή, καθώς επικράτησε της Αταλάντα με 3-2, ενώ ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Ράσφορντ, Μαγκουάιρ και Ρονάλντο οι σκόρερ για την ομάδα του Σόλσκιερ, προηγήθηκαν με τους Πάσαλιτς και Ντεμιράλ οι νερατζούρι. Άνετη επικράτηση με 4-1 για τη Βιγιαρεάλ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Αταλάντα στο Ολντ Τράφορντ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, με τους κόκκινους διαβόλους να επικρατούν με 3-2, ενώ έχαναν στο πρώτο μέρος με 2-0, πραγματοποιώντας μια αποκαρδιωτική εμφάνιση για 45 λεπτά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λύτρωσε για μια ακόμα φορά τους Κόκκινους διαβόλους, με κεφαλιά στο 81ο λεπτό. Ο Σο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-2.

Οι παίκτες του Γκασπερίνι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήγαν με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Αρχικά άνοιξαν το σκορ με τον Πάσαλιτς, στο 15ο λεπτό.

Οι Ιταλοί άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Ζαπακόστα μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα στον Πάσαλιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0.

Στο 29' ήταν η σειρά του Ντεμιράλ να χριστεί σκόρερ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουπμέινερς. Ο Ρονάλντο έχασε το μαρκάρισμα του Τούρκου αμυντικού, με τους Σο και Μαγκουάιρ να μην προλαβαίνουν να καλύψουν το κενό του.

Μάλιστα το 2-0 έφερε μια μίνι κουβεντούλα ανάμεσα στους Ντε Χέα και Ρονάλντο, με αφορμή το λάθος του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη φάση του δεύτερου τέρματος των νερατζούρι.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική και πέτυχε ολική ανατροπή. Αρχικά μείωσε στο σκορ στο 53', χάρη στην εκπληκτική μπαλιά του Μπρούνο Φερνάντες στον Ράσφορντ και το εξαιρετικό πλασέ του Άγγλου φορ από δύσκολη γωνία.

Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η προσπάθεια του ΜακΤόμινεϊ με το γόνατο κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μούσο.

Στο 75' ο Μαγκουάιρ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μπρούνο Φερνάντες δημιούργησε ένα ακόμα γκολ των κόκκινων διαβόλων με σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από την άμυνα της Αταλάντα, με τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ να την στέλνει στα δίχτυα, όντας αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι.

Στο παιχνίδι του άλλου ομίλου η Βιγιαρεάλ είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία, καθώς νίκησε με 4-1, με τους Πίνο (6'), Ζεράρ Μορένο (16'), Αλμπέρτο Μορένο (88') και Τσουκουέζε (90+2') να πετυχαίνουν τα γκολ του κίτρινου υποβρυχίου, με τον Ελία στο 77' να μειώνει σε 1-2 για τους Ελβετούς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ (66' Πογκμπά), Φρεντ (88' Μάτιτς), Γκρίνγουντ (73' Σάντσο), Φερνάντες, Ράσφορντ (66' Καβάνι), Ρονάλντο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντε Ρον, Ντεμιράλ (46' Λοβάτο), Παλομίνο, Τζαπακόστα, Κόπμαϊνερς (80' Πετσέλα), Φρόιλερ, Μάεχλε, Πάσαλιτς (68' Μαλινόβσκι), Ίλιτσιτς (68' Μίραντσουκ), Μουριέλ (56' Ζαπάτα)

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Μπάλμος, Ενγκαμαλέου, Καμαρά, Λάουπερ, Λεφόρτ (62' Χέφτι), Γκαρσία, Αέμπισερ, Μάρτινς (70' Ρίντερ), Φάσναχτ (90' Μαμπιμπί), Ελία, Σιεμπάτσου (70' Κάνγκα)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ (83' Μάντι), Τόρες, Πεδράθα, Κοκλέν (70' Αλμπέρτο Μορένο), Καπού, Παρέχο, Πίνο (89' Γκόμεζ), Μορένο, Νταντζουμά (90' Τσουκουέζε)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ