CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο Χάλαντ επιστρέφει στη Βεστφαλία, το τρένο της Ρεάλ δεν θέλει να κάνει στάση στη Λειψία

Ο Έρλινγκ Χάλαντ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ @ 2022 RUI VIERA / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ επιστρέφει στην κοιλάδα του Ρουρ για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Σίτι στο οποίο οι πολίτες θέλουν τη νίκη για την πρωτιά. Η αήττητη έως τώρα Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να περάσει από τη Λειψία για να κάνει σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ καθοριστική αναμένεται να είναι η πέμπτη αγωνιστική για το πέμπτο γκρουπ των Τσέλσι, Μίλαν.

Η δράση στο Champions League επέστρεψε μετά το "διάλειμμα" λόγω των εγχώριων Κυπέλλων με πολλές ενδιαφέρουσες μονομαχίες για την πέμπτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από τα παιχνίδια που μαγνητίζουν τα βλέμματα είναι δίχως αμφιβολία το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ, όπως επιστρέφει στη Βεστφαλία για πρώτη φορά ως αντίπαλος και θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών των πολιτών για νίκη και εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος που επιστρέφει, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας απέκτησαν από την Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι και τον Ελβετό στόπερ, Μανουέλ Ακάντζι, ο οποίος επίσης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ.

Το άλλο παιχνίδι του έβδομου ομίλου είναι ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Κοπεγχάγη. Με τα έως τώρα δεδομένα οι δύο ομάδες παλεύουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, ωστόσο ο νικητής θα έχει την ευκαιρία για πρόκριση στους "16" στον αγώνα που ακολουθεί με την Ντόρτμουντ.

Η Ρεάλ θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά στη Λειψία

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει το τρίποντο στην έδρα της Λειψίας και ταυτόχρονα να μπορέσει να εξασφαλίσει την πρωτιά στον έκτο όμιλο, αν η Σαχτάρ δεν καταφέρει να περάσει από τη Σέλτικ.

Οι μερένγκες δεν θα έχουν στη διάθεσή του τον Καρίμ Μπενζεμά για ένα ακόμα παιχνίδι, με τον Κάρλο Αντσελότι να βασίζεται στην τριάδα των Βινίσιους, Ροντρίγκο και Ασένσιο.

Στο άλλο παιχνίδι στη Σκωτία, η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη καλείται να πάρει το τρίποντο για να διατηρήσει τις ελπίδες για την συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας έστω στο Europa League.

Συνεχίζεται η μάχη στον όμιλο του θανάτου

Τσέλσι και Μίλαν δεν έχουν καταφέρει να υπερβούν των Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάκγρεμπ, με τους ροσονέρι αυτή τη στιγμή μάλιστα να είναι τέταρτοι, λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι θέλει μόνο τη νίκη στην Κροατία για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης στους "16' του Champions League και να δώσει την τελική μάχη με τη Σάλτσμπουργκ την τελευταία αγωνιστική.

Στον αντίποδα η Τσέλσι, που με το "δύο στα δύο" κόντρα στη Μίλαν έχει σώσει την παρτίδα και είναι στην κορυφή του ομίλου θέλει να περάσει με τρίποντο από την Αυστρία για να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Βλαχοδήμος θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους

Η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Γιουβέντους στο Ντα Λουζ και ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι τα δοκάρια των Πορτογάλων. Οι αετοί της Λισαβόνας γνωρίζουν ότι τους αρκείται απλώς ο βαθμός (εκτός αν η Μακάμπι κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι) για να πάρουν την πρόκριση στους "16".

Οι μπιανκονέρι σώζονται μόνο με τους τρεις βαθμούς για το Champions League, ενώ σε περίπτωση ήττας στην Πορτογαλία μπαίνει σε κίνδυνο ακόμα και η τρίτη θέση για το Europa League.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα και τα κανάλια των της Τρίτης (25/10) στο Champions League

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΙΛΑΝ ΤΣΕΛΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ