CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Με Αθανασιάδη, Κολοβό η Σέριφ κόντρα στη Σαχτάρ

Ο Δημήτρης Κολοβός σε φάση από το παιχνίδι της Σέριφ με τη Ρεάλ | 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Δημήτρης Κολοβός σε φάση από το παιχνίδι της Σέριφ με τη Ρεάλ | 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 SERGEI GRITS/AP IMAGES

Οι Γιώργος Αθανασιάδης και Δημήτρης Κολοβός είναι στην αρχική ενδεκάδα της Σέριφ για την εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σαχτάρ.

Οι Γιώργος Αθανασιάδης και Δημήτρης Κολοβός βρίσκονται στο αρχικό σχήμα της Σέριφ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ για την 6η αγωνιστική του Champions League σε ένα ματς όπου δεν έχει βαθμολογική σημασία από τη στιγμή που οι Μολδαβοί βρίσκονται στην 3η θέση με έξι βαθμούς και θα παίξουν δεδομένα στο Europa League.

Καθώς ούτε να πιάσουν τη δεύτερη θέση μπορούν, ούτε φυσικά να βγουν τέταρτοι από τη στιγμή που η Σαχτάρ έχει μόλις ένα πόντο.

Η ενδεκάδα της Σέριφ αποτελείται από τους: Αθανασιάδης, Κοστάνζα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Κολοβός, Άντο, Τραορέ, Μπρούνο, Γιανσάν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΣΕΡΙΦ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ