CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στο Έτιχαντ τελικά το Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ

Χόφμαν και Ζεσούς δίνουν μάχη για την μπάλα στο Γκλάντμπαχ-Σίτι για τη φάση των 16 του Champions League.
Χόφμαν και Ζεσούς δίνουν μάχη για την μπάλα στο Γκλάντμπαχ-Σίτι Ⓒ 2021 LASZLO BALOGH/ASSOCIATED PRESS

Η UEFA επιβεβαίωσε ότι η ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ θα γίνει στο Έτιχαντ στις 16 Μαρτίου, σύμφωνα με το Sky Sports.

Στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Γκλάντμπαχ, οι Πολίτες είχαν επικρατήσει 2-0 με τους Γερμανούς να είναι οι τυπικά γηπεδούχοι. Η αναμέτρηση είχε διεξαχθεί στην Βουδαπέστη εξαιτίας περιορισμών στα ταξίδια μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας λόγω του κορονοϊού.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Sky Sports, η UEFA αποφάσισε ότι η ρεβάνς στις 16 Μαρτίου μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στο Έτιχαντ.

Αντιθέτως η ρεβάνς μεταξύ της Λίβερπουλ και της Λειψία πρόκειται να γίνει στο Puskas Arena. Ο λόγος είναι ότι ανάμεσα στα κρατίδια της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί.

Η Λειψία σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα έπρεπε να μπει σε καραντίνα 10 ημερών κατά την επιστροφή της. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχουν οριστικές αποφάσεις και για το παιχνίδι των Reds.

Photo credits: ⓒ 2021 Laszlo Balogh/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ