CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η UEFA υποχρέωσε τους παίκτες της Μίντιλαντ να πάρουν το λεωφορείο 300 μέτρα έξω από το γήπεδό τους

Ο γκολκίπερ της Μίντιλαντ, Γέσπερ Χάνσεν, σε αναμέτρηση στο Champions League
Ο γκολκίπερ της Μίντιλαντ, Γέσπερ Χάνσεν, σε αναμέτρηση στο Champions League © 2020 PATRICK POST / AP IMAGES

Οι παίκτες της Μίντιλαντ πήραν το λεωφορείο 300 μέτρα μακριά από το γήπεδό τους, κόντρα στην Αϊντχόφεν, καθώς η UEFA απαγόρευσε στους παίκτες να φτάσουν στο γήπεδο με τα αυτοκίνητά τους, παρά τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Η Μίντιλαντ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Αϊντχόφεν (1-0) για το δεύτερο σκέλος του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, γνωριζοντας τον αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο ένα παράξενο περιστατικό έκλεψε την παράσταση από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι Δανοί ήταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των πέντε κρουσμάτων κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με τους παίκτες των Δάνων να επιθυμούν να φτάσουν στην MCH Arena (έδρα της Μίντιλαντ) με τα αυτοκίνητά τους, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος για περαιτέρω διασπορά του ιού.

Ωστόσο η UEFA το απογόρευσε, όπως αναφέρει το δανικό "ekstrabladet" και υποχρέωσε τους Δανούς να πάνε στο γήπεδο με το λεωφορείο, λόγω των συμφωνιών που ισχύουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Γι' αυτό το λόγο υποχρεώθηκαν να μπουν στο λεωφορείο 300 μέτρα έξω από το γήπεδο, προκειμένου να τηρηθούν όλες οι συμφωνίες και να είναι ασφαλείς από τον κορονοϊό.

Οι ποδοσφαιριστές της Μίντιλαντ στα προηγούμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος πήγαν στο γήπεδο με τα αυτοκίνητά τους, ενώ ο σύλλογος δεν ήθελε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη εμπειρία.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ