CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Ίντερ δυσκολεύτηκε με Σέριφ, άνετα η Ρεάλ στην έδρα της Σαχτάρ

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σέριφ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σέριφ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ έκαμψε δύσκολα με 3-1 την αντίσταση της Σέριφ στον 4ο όμιλο του Champions League, με τον Δημήτρη Κολοβό να παίζει βασικός για τους Μολδαβούς. Η Ρεάλ φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Η Ίντερ έγινε το επόμενο μεγαθήριο που τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Σέριφ, όμως δεν έπεσε στην ίδια παγίδα με τη Ρεάλ και τελικά πήρε τη νίκη με 3-1 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", ξεκολλώντας από την τελευταία θέση του 4ου ομίλου του Champions League έπειτα από 3 αγωνιστικές. Οι "μερένγκες" ήταν πολύ πιο σοβαροί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και διέλυσε με 5-0 τη Σαχτάρ στο Κίεβο.


Ίντερ - Σέριφ 3-1

Η Σερίφ παρατάχθηκε στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" με μία σημαντική απουσία, αφού ο Γιώργος Αθανασιάδης αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν βρέθηκε στην αποστολή. Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν βασικός όμως και είχε και μια καλή στιγμή στο 1ο ημίχρονο, με όμορφη ενέργεια εντός περιοχής και σουτ που μπλοκαρίστηκε την τελευταία στιγμή.

Η Ίντερ είχε το πάνω χέρι, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τελικές με μεγάλη ευκαιρία. Μία στημένη φάση, ένα κόρνερ στο 34ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Έντιν Τζέκο να ξεδιπλώσει την ποιότητά του και με ένα εξαιρετικό απευθείας σουτ χωρίς η μπάλα να σκάσει, έγραψε το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο, ο χρυσός σκόρερ της Σέριφ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έκανε ξανά το θαύμα του έξω από την περιοχή. Αυτήν τη φορά με άπιαστη εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 52'.

Η Ίντερ αντέδρασε άμεσα, αξιοποίησε λάθος στην άμυνα των Μολδαβών και στο 58' ο Τζέκο από εκτελεστής έγινε δημιουργός, για τον Αρτούρο Βιδάλ. Το γκολ του Στέφαν ντε Φράι ένα 10λεπτο αργότερα "κλείδωσε" τη νίκη για τους πρωταθλητές Ιταλίας, που ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (53' Μπαστόνι), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (85' Σένσι), Βιδάλ (75' Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (85' Κολάροφ), Τζέκο (75' Σάντσες), Μαρτίνες

ΣΕΡΙΦ: Τσελεάντικ, Κοστάνζα, Ντουλάντο, Αρμπολέδα, Κριστιάνο, Τιλ, Κολοβός (84' Κογιοκάρου), Άντο (75' Νικόλοφ), Τραορέ (90' Κογιοκάρι), Μπρούνο, Καστανιέδα (46' Ράντεγιτς)

Σαχτάρ - Ρεάλ 0-5

Η Ρεάλ έπαιξε ένα παιχνίδι δύο ταχυτήτων, αφού στο 1ο ημίχρονο δεν κυνήγησε τόσο πολύ το γκολ και έπαιξε πιο συντηρητικά, η οποία παρατάχθηκε με οκτώ Βραζιλιάνους στη βασική ενδεκάδα. Τις δύο ομάδες χώρισε ένα ασυνηθιστο αυτογκόλ του Σεργκέι Κριβτσόφ, όμως στο 2ο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική.

Ο Βινίσιους πήρε το... όπλο του και έκανε δικό του το ματς. Με μία υπέροχη ασίστ του Λούκα Μόντριτς έγραψε το 2-0 στο 51' και πέντε λεπτά αργότερα έκανε μία φανταστική ατομική ενέργεια και με αλλεπάλληλες ντρίμπλες άδειασε την αντίπαλη άμυνα για το 3-0. Στο 65ο λεπτό έγινε δημιουργός στο γκολ του Ροντρίγκο για να κλείσει το σκορ ο Καρίμ Μπενζεμά στο τέλος με κοντινό πλασέ.

ΣΑΧΤΑΡ: Τρούμπιν, Ντοντό, Κριβτσόφ, Μάρλον, Ισμαϊλί (75' Κορνιένκο), Μάικον, Πάτρικ (79' Στεπανένκο), Τετέ (46' Μάρλος), Πεντρίνιο, Σόλομον (46' Αντόνιο), Φερνάντο (74' Μούντρικ)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο (87' Βαγέχο), Αλάμπα, Μεντί (69' Μαρσέλο), Μόντριτς (78' Καμαβινγκά), Καζεμίρο, Κρόος (78' Βαλβέρδε), Ροντρίγκο (78' Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΕΡΙΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ