CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η φορμαρισμένη Σίτι κόντρα στην Μπάγερν του Τούχελ, ο Βλαχοδήμος απέναντι στην Ίντερ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λειψία
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λειψία © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο πρώτος γύρος των προημιτελικών του Champions League ξεκινά την Τρίτη (11/4) με την τιτανομαχία Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν, αλλά και το Μπενφίκα - Ίντερ.

Το Champions League επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (11/4) στις οθόνες μας έπειτα από 27 ημέρες με δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης.

Οκτώ ομάδες συνεχίζουν να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο και τέσσερις εξ αυτών, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Μπενφίκα και Ίντερ, θέλουν σήμερα να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό.

Η τιτανομαχία της Σίτι με την Μπάγερν στο Έτιχαντ είναι αναμφίβολα το παιχνίδι που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα, καθώς έχει και προπονητικό ενδιαφέρον, αφού δύο προπονητές που διασταυρώθηκαν στον τελικό του Champions League το 2021 θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωποι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απέναντι στον Τόμας Τούχελ, που πρόσφατα ανέλαβε τους Βαυαρούς μετά την αποχώρηση του Νάγκελσμαν. Τότε η Τσέλσι του Τούχελ ήταν εκείνη που κατέκτησε το τρόπαιο.

Η Μπάγερν άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, επικράτησε στο πρωτάθλημα εκτός έδρας της Φράιμπουργκ και παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga. Ο Τούχελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσούπο-Μότινγκ, ενώ επέστρεψαν οι Παβάρ, που εξέτισε την ποινή του, και Ουπαμεκανό.

Από την άλλη, οι Πολίτες συνεχίζουν τα κυνηγούν την πρωτοπόρο Άρσεναλ και παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ στο Ντα Λουζ, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την ήττα εντός έδρας από την Πόρτο στο πρωτάθλημα με 2-1.

Οι πρωτοπόροι "αετοί" θα παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό τους Οταμέντι, καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι επίσης, οι τραυματίες Μπαχ, Ντράξλερ κα Γκέδες.

Από την άλλη, οι "νερατζούρι" προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες απέναντι στη Γιουβέντους στο Κύπελλο Ιταλίας και τη Σαλερνιτάνα στη Serie A. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν υπολογίζει στους Τσαλχάνογλου και Σκρίνιαρ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τρίτης

  • 22:00 Champions League: Μπενφίκα - Ίντερ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ