CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Για την ανατροπή η Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο, ματσάρα το Ντόρτμουντ - Σεβίλλη

Ο Πέπε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχωρούν αγκαλιασμένοι στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Γιουβέντους
Ο Πέπε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχωρούν αγκαλιασμένοι στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Γιουβέντους 2021 AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Το βράδυ της Τρίτης (09/03) από τα ζευγάρια Γιουβέντους - Πόρτο και Ντόρμουντ - Σεβίλλη θα προκύψουν οι δύο από τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League. Τα δεδομένα για τις δύο αναμετρήσεις. (VIDEOS)

Δύο θέσεις στα προημιτελικά του Champions League θα κλείσουν το βράδυ της Τρίτης (09/03) σε δύο αναμετρήσεις οι οποίες είναι ανοικτές μετά τα πρώτα ματς.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ματς με το οποίο είχε ηττηθεί από την Πόρτο. Από την άλλη οι Πορτογάλοι είναι έτοιμοι για μία τεράστια πρόκριση.

Για τη Γιουβέντους δεδομένα θα βρίσκονται εκτός οι Ντιμπάλα, Μπεντανκούρ και Ντανίλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κιελίνι και Αρτούρ. Στην αντίπερα όχθη ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με μοναδικό ερωτηματικό τον Πέπε, ο οποίος αναμένεται να σφίξει τα δόντια και αν αγωνιστεί.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Γιουβέντους: Στσέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ραμπιό, Αρτούρ, Κιέζα, Ράμσεϊ, Μοράτα, Ρονάλντο

Πόρτο: Μάρτσεσίν, Μαναφά , Πέπε, Εμπέμπα, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ουρίμπε, Οτάβιο, Κορόνα, Μαρεγκά, Ταρεμί

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Έχοντας επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο ματς η Ντόρτμουντ θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Βέβαια, η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη. Η Σεβίλλη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι πουλά ακριβά το τομάρι της και αυτό σκοπεύει να κάνει και αυτή τη φορά.

Δεδομένα εκτός για την Ντόρτμουντ θα είναι οι Ακάνζι, Σάντσο, Σμέλτσερ και Βίτσελ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκερέιρο και Ρέινα. Από την άλλη ο Αλέις Βιντάλ δεν θα αγωνιστεί σίγουρα. Στον αέρα είναι και η συμμετοχή του Μπόνου, αν και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να παίξει τελικά.

Ντόρτμουντ: Χιτζ, Μενιέ, Τσαν, Χούμελς, Σουλτζ, Ντιλέινι, Μπέλινγχαμ, Νταχού, Ρόις, Αζάρ, Χάλαντ

Σεβίλλη: Μπόνου, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Ζορντάν, Φερνάντο, Οκάμπος, Ράκιτιτς, Γκόμες, Εν Νεσιρί

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

22.00 Γιουβέντους - Πόρτο (1-2) COSMOTE SPORT 1 HD - SPORT24

22.00 Ντόρτμουντ - Σεβίλλη (3-2) COSMOTE SPORT 2 HD - SPORT24


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ