CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Χωρίς κόσμο το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα λόγω αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα στο Champions League
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα στο Champions League © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Μπροστά σε άδεια καθίσματα πρόκειται να διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Allianz Arena είναι πολύ πιθανό να μην ανοίξει για το κοινό στις 8 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα η αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα για τον 5ο όμιλο του Champions League να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αιτία αποτελεί η αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και δη στη Γερμανία, ύστερα από την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον και της επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων από τις Αρχές.

Από την έκβαση του αγώνα στο Μόναχο θα κριθεί το μέλλον των μπλαουγκράνα στη διοργάνωση, μιας και η Μπενφίκα καραδοκεί για ν' αρπάξει τη δεύτερη θέση. Οι Βαυαροί με το 5/5 έχουν από καιρό εξασφαλίσει την πρωτιά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ