ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Χαμός στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Μελβούρνης: Εισβολή οπαδών, ξύλο και κουβάς σε γκολκίπερ που επέστρεψε φωτοβολίδα στην κερκίδα

Χαμός στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Μελβούρνης: Εισβολή οπαδών, ξύλο και κουβάς σε γκολκίπερ που επέστρεψε φωτοβολίδα στην κερκίδα

Η Μέλμπουρν Βίκτορι αντιμετώπισε τη Μέλμπουρν Σίτι, στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Αυστραλίας, μόνο που στο 21ο λεπτό η κατάσταση ξέφυγε δραματικά.

Στο 21ο λεπτό του αυστραλιανού ντέρμπι, ένα ντέρμπι μίσους, μεταξύ της Μέλμπουρν Βίκτορι και της Μέλμπουρν Σίτι συνέβησαν τρομακτικά πράγματα.

Οι οπαδοί της Βίκτορι εισέβαλαν κατά δεκάδες στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν με τα χέρια και μ' έναν κουβά τον τερματοφύλακα της Σίτι, Τομ Γκλόβερ, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στ' αποδυτήρια για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο πριν, όπως κατέγραψε μάλιστα ο φακός, ο κίπερ των φιλοξενούμενων είχε δεχθεί καπνογόνο στην περιοχή του, το οποίο έπιασε κι επέστρεψε στην κερκίδα με αποτέλεσμα να προκληθεί το οπαδικό "ντου" εναντίον του.

Ο Γκλόβερ φυγαδεύτηκε όπως - όπως από το γήπεδο μέσα στα αίμα συνοδευόμενος από συμπαίκτες και ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους ταραξίες να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και να ρημάζουν τα πάντα.

Εννοείται πως το παιχνίδι διακόπηκε, προσωρινά γι' αρχή κι εκ των υστέρων οριστικά.

TAGS ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ