ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Χαμός στο Μποταφόγκο - Φιγκεϊρένσε: Ο προπονητής των φιλοξενούμενων αποκάλεσε "χοντρό" τον Βάλτερ

Πιάστηκαν στα χέρια στην αναμέτρηση της Μποταφόνγκο με τη Φιγκεϊρένσε
Πιάστηκαν στα χέρια στην αναμέτρηση της Μποταφόνγκο με τη Φιγκεϊρένσε PRINT SCREEN INSTAGRAM: PODCAST CHAMA O VAR

Άσχημες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Μποταφόγκο κόντρα στη Φιγκεϊρένσε το Σάββατο (18/9), μετά το σχόλιο του προπονητή των φιλοξενούμενων που αποκάλεσε "χοντρό" τον άλλοτε παίκτη της Πόρτο, Βάλτερ Ενρίκε ντα Σίλβα.

Η Φιγκεϊρένσε πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό με 2-1 κόντρα στην Μποταφόγκο στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Γ' κατηγορία του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, ωστόσο η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, άναψαν τα αίματα, όταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων σχολίασε τη φυσική κατάσταση και συγκεκριμένα τα κιλά τού άλλοτε παίκτη της Πόρτο, Βάλτερ Ενρίκε ντα Σίλβα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση μεταξύ των παικτών και των πάγκων των ομάδων.

"Χάσε κιλά, είσαι χοντρός", φέρεται να φώναξε ο προπονητής της Φιγκεϊρένσε, Ζορζίνιο προς το μέρος του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αποβλήθηκε, ενώ κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο παίκτης για έντονη διαμαρτυρία. Στο φινάλε του αγώνα ο Ζορζίνιο ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Βάλτερ και την οικογένειά του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ