ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάμες Ροντρίγκες: Όταν ο Κολομβιανός εκτέλεσε την Ελλάδα απέναντι σε Σωκράτη - Μανωλά

Ο Χάμες Ροντρίγκες σκοράρει απέναντι σε Σωκράτη και Μανωλά στο Μουντιάλ του 2014
Ο Χάμες Ροντρίγκες σκοράρει απέναντι σε Σωκράτη και Μανωλά στο Μουντιάλ του 2014 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Χάμες Ροντρίγκες σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Κολομβίας κόντρα στην Ελλάδα (3-0) στους ομίλους του Μουντιάλ 2014, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για τη χώρα του απέναντι σε Σωκράτη - Μανωλά.

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη (14/9) για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον οποίο συμφώνησε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 31χρονος έχει μάλιστα, βρεθεί και απέναντι στην Εθνική Ελλάδας. Ήταν 14 Ιουνίου του 2014 όταν η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Κολομβία στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Παγκόσμιου Κυπέλλου και γνώρισε την ήττα με 3-0, αποτέλεσμα που ωστόσο, δεν την εμπόδισε να προκριθεί στους 16 του τουρνουά.

Ο Κολομβιανός σταρ σφράγισε τη νίκη για τη χώρα του, αφού πέτυχε το τρίτο γκολ της Κολομβίας στις καθυστερήσεις, με το αριστερό εντός περιοχής, απέναντι στους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά που απέτυχαν να τον σταματήσουν. Δείτε το γκολ από το 9:22 του VIDEO.

Ήταν το πρώτο τέρμα του Χάμες στην πορεία του για την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ του τουρνουά, που είχε βέβαια ως κερασάκι το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ουρουγουάη για τη φάση των 16, για το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο τέρμα της σεζόν 2014, ενώ αναδείχθηκε και το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι σ' εκείνο το Μουντιάλ ο 31χρονος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ με έξι γκολ στο τουρνουά και τώρα, οκτώ χρόνια αργότερα, ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης με Παπασταθόπουλο και Μανωλά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ