ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: "Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία είναι τα φαβορί για το Μουντιάλ"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην προθέρμανση πριν το Ντόρτμουντ - Σίτι
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην προθέρμανση πριν το Ντόρτμουντ - Σίτι © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για το Μουντιάλ για ξεκούραση και προετοιμασία, όπως δήλωσε, ενώ θεωρεί τις Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία διεκδικήτριες του τίτλου.

Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της φετινής σεζόν, ο Έρλινγκ Χάλαντ, θα απουσιάσει από το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αφού η εθνική Νορβηγίας δεν προκρίθηκε στην τελική φάση του τουρνουά.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε την απουσία του από τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τη συνέχεια της σεζόν,

"Φυσικά και ήθελα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα. Θα ξεκουράσω το σώμα και το μυαλό μου και μετά θα προπονηθώ, όχι σε κάτι συγκεκριμένο.

Πάνε πολύ καλά οι πρώτοι μου μήνες στη Σίτι, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω τόσες πολλές αλλαγές για να είμαι ειλικρινής. Θα προετοιμάσω τον εαυτό μου για το επόμενο μισό της σεζόν, θέλω να είμαι έτοιμος όταν ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή".

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του για την εθνική Νορβηγίας ανέφερε: "Το μεγαλύτερο που μπορούμε να πετύχουμε είναι να φτάσουμε είτε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είτε σε ένα Euro. Αυτός είναι φυσικά ο στόχος μου με την εθνική ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω ότι στο μέλλον μια μέρα θα καταφέρω να παίξω εκεί".

Δεν μπορώ να επιλέξω μόνο μία ομάδα για φαβορί, γιατί υπάρχουν τόσες πολλές καλές. Οπότε ναι, θεωρώ φαβορί τις Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ