VIRAL

Χάλαντ: Το μυστικό της επιτυχίας του το μαγειρεύει ο πατέρας του

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντόρτμουντ στο Champions League
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντόρτμουντ στο Champions League © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποκάλυψε σε νορβηγικό Μέσο πως ο πατέρας του μαγειρεύει λαζάνια πριν από τα εντός έδρας ματς και μάλλον κάτι βάζει μέσα.

ΟΆλφι Χάλαντ καμαρώνει για τα σπουδαία επιτεύγματα του γιο του Έρλινγκ και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του για να τον υποστηρίζει. Ο παλαίμαχος άσος της Σίτι γνωρίζει τι εστί Αγγλία και καθοδηγεί τον θαυματουργό φορ στα πρώτα του εντυπωσιακά βήματα στην Premier League.

Μάλιστα, όπως είπε ο νεαρός επιθετικός σε συνέντευξή του, ο Άλφι Χάλαντ πριν από όλα τα τελευταία εντός έδρας ματς της ομάδας του Γκουαρντιόλα του μαγειρεύει ένα συγκεκριμένο φαγητό που ίσως αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του.

Σύμφωνα με τον Χάλαντ ο πατέρας του του κάνει λαζάνια και μάλλον βάζει κάτι μέσα...

"Κάνω το συγκεκριμένο γεύμα πριν από κάθε εντός έδρας ματς και πάει καλά. Μάλλον θα είναι κάτι σπέσιαλ που βάζει μέσα ο πατέρας μου".

Παράλληλα, το πρώτο κανόνι της Σίτι σημείωσε ότι δεν συμμετέχει στη διαδικασία του μαγειρέματος. Συνήθως κάθεται στον καναπέ και κοιτάζει τον πατέρα του να τρέχει τη διαδικασία.

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ