ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάλαντ: "Η Μάντσεστερ Σίτι με απέκτησε για να πάρω το τρεμπλ"

Χάλαντ: "Η Μάντσεστερ Σίτι με απέκτησε για να πάρω το τρεμπλ"
@2023 /JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπροστά τους δύο μεγάλους τελικούς απέναντι σε Γιουνάιτεντ και Ίντερ και ο Έρλινγκ Χάλαντ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε φίλους και αντιπάλους, τονίζοντας πως οι πολίτες τον απέκτησαν για να τους οδηγήσει στο ιστορικό τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η απόλυτη κυρίαρχη εντός των συνόρων με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της και το έδειξε και φέτος, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα για τρίτη διαδοχική σεζόν και πέμπτη την τελευταία εξαετία.

Η ειδοποιός διαφορά σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν είναι βέβαια ο Έρλινγκ Χάλαντ, που έσπασε τα κοντέρ με 36 γκολ στην Premier League (σε 35 ματς) και 52 σε όλες τις διοργανώσεις (51 γκολ), με τον Νοργηγό να αποτελεί μάλιστα το μεγάλο όπλο των μπλε του Μάντσεστερ για την επίτευξη ενός ιστορικού στόχου.

Αυτός δεν είναι άλλος από το τρεμπλ για να ισοφαρίσει το επίτευγμα της συμπολίτισας Γιουνάιτεντ από το 1999, με τους πολίτες να απέχουν μάλιστα μόνο δύο ματς από το να το πετύχουν αφού έχουν μπροστά τους ισάριθμους τελικούς: αυτόν του FA Cup κόντρα στους κόκκινους διαβόλους στις 3 Ιουνίου και εκείνον του Champions League απέναντι στην Ίντερ στις 10 του μήνα.

Το πόσο πολύ θέλουν οι άνθρωποι της Σίτι να πετύχουν αυτό το στόχο, διαφάνηκε μάλιστα από τις δηλώσεις του Έρλινγκ Χάλαντ στο "BBC", με τον Νορβηγό στράικερ να τονίζει:

"Θα είναι κάτι το σουρεάλ να φέρουμε στο σπίτι το τρεμπλ, αν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν πρέπει να το κρύψουμε και θα κάνω τα πάντα για να προσπαθήσω να το πετύχω. Αυτό είναι το πιο μεγάλο όνειρό μου και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα.

Είναι προφανές πως δεν θα είναι εύκολο, υπάρχουν δύο τελικοί απέναντι σε δύο καλές ομάδες. Θα είναι αμφότερες γεμάτες κίνητρο και έτοιμες για όλες, θα κάνουν οτιδήποτε για να διαλύσουν το στόχο μας όμως αν δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε και τα δύο τρόπαια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ