ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Το ίνδαλμα του Έρλινγκ Χάλαντ όταν ήταν μικρός είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν περιμένεις

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ μεγάλωσε έχοντας για πρότυπό του τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή Μίτσου.

Έχουν ειπωθεί τα πάντα γύρω από το όνομα του Έρλινγκ Χάλαντ, αλλά ένα από αυτά που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο 22χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι μεγάλωσε έχοντας ως πρότυπό του τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή Μίτσου.

Ο θαυμασμός του μάλιστα ήταν τόσο μεγάλος, που ο Χάλαντ τον έκανε ταγκ τον ποδοσφαιριστή σε κάθε του ανάρτηση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν αθλητικός διευθυντής της Burgos CF σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα "MARCA" είπε: "Δεν ξέρω αν ήμουν το είδωλό του, αλλά τώρα είναι δικό μου και πολλών άλλων"

Το tag του Χάλαντ
Το tag του Χάλαντ PRINT SCREEN

Συνέχισε λέγοντας: "Στην αρχή δεν τον ήξερα, αλλά γνώριζα ότι ένα αγόρι από τη Νορβηγία με τάγκαρε συνεχώς στο Instagram, μου φαινόταν μάλιστα, περίεργο. Ακόμα πιο περίεργο είναι πως εκείνο το αγόρι έγινε ο καλύτερος στον κόσμο".

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών έχουν ενισχυθεί όπως ήταν φυσικό. "Μιλήσαμε στο Instagram, στο WhatsApp και, τελικά, γνωριστήκαμε προσωπικά σε μια εκδήλωση. Ήταν μια έκπληξη για αυτόν, ήταν πολύ ευγνώμων, αλλά για μένα ήταν πολύ πιο συναισθηματικό. Δεν έχω καν πλησιάσει αυτά που έχει πετύχει (σ.σ. Χάλαντ)."

Ο Ισπανός παλαίμαχος συνέχισε λέγοντας: "Σπάει όλα τα ρεκόρ και, αν σταθεί τυχερός αναφορικά με τους τραυματισμούς, θα τελειώσει την καριέρα του με αριθμούς που μόνο ο Μέσι και ο Κριστιάνο έχουν πετύχει. Θα κατακτήσει τα πάντα: Χρυσό παπούτσι, Χρυσή Μπάλα... Είναι σωματικά θηρίο. Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικό και ταπεινό παιδί".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ