ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Χακίμι: "Μετά τον Ρονάλντο και τον Χάαλαντ μού έλειπε μόνο ο Μέσι"

Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Παρί κόντρα στην Μετς | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Παρί κόντρα στην Μετς | 22 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/VIA APIMAGES

Ο Ασράφ Χακίμι δεν έκρυψε την ευτυχία του για το γεγονός πως μετά από τους Ρονάλντο και Χάαλαντ, έγινε πλέον συμπαίκτης και με τον Μέσι, τονίζοντας πως παρακολουθεί τις προπονήσεις και τα παιχνίδια του για να γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε το καλοκαίρι του 2021 παίκτες παγκόσμιας ακτινοβολίας όπως οι Μέσι, Ράμος, Ντοναρούμα και Βαϊνάλντουμ, όμως σε αντίθεση με όλους τους προαναφερθέντες που αποκτήκαν ως ελεύθεροι, για άλλον επέλεξε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να τον κάνει δικό της.

Ο λόγος για τον Ασράφ Χακίμι που έκανε μία σούπερ σεζόν στην Serie A με την Ίντερ όντας από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Κόντε που οδήγησαν στην κορυφή τους νερατζούρι, με την Παρί να θέλει πάση θυσία τις υπηρεσίες του και να δαναπά το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια ο Μαροκινός έχει δείξει την κλάση του (με δύο δικά του γκολ γύρισε το ματς με την Μετς και έκανε το "7 στα 7" η ομάδα του Ποτσετίνο), με τον ίδιο να παραμένει πάντως ταπεινός και προσγειωμένος όπως φάνηκε σε συνέντευξή του στην Equipe, όπου μίλησε για την ευτυχία να είναι κάποιος συμπαίκτης του Μέσι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Μέσι θα άφηνε την Μπαρτσελόνα. Όταν έμαθα ότι θα ερχόταν εδώ, ήταν ένα όνειρο. Έχω παίξει με πάρα πολλούς μεγάλους παίκτες, σκέφτομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ.

Ο Μέσι είναι ο μοναδικός που μου έλειπε", τόνισε ο εκστασιασμένος Χακίμι, για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος: "Είμαι υπερήφανος που μπορώ να είμαι δίπλα σε έναν τόσο σημαντικό παίκτη.

Παρατηρώ τις προπονήσεις του και τα παιχνίδια του για να γίνω πιο δυνατός παίκτης. Είμαι πεπεισμένος πως ο Λέο θα κάνει καλύτερο κάθε έναν παίκτη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Παρί".

Και κατέληξε ο 22χρονος δεξιός φουλ-μπακ λέγοντας: "Η σχέση μας; Εγώ του δίνω τη μπάλα και εκείνος τη στέλνει στο σωστό σημείο... Ο Μέσι με έχει εκπλήξει, όχι μόνο για τις κινήσεις του στο γήπεδο αλλά για την ηρεμία και την απλότητά του".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ