ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πατέρας Χάαλαντ: "Η αποχώρηση από την Γερμανία δεν είναι προτεραιότητα"

Ο Χάαλαντ στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μπριζ για το Champions League στις 4 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Χάαλαντ στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μπριζ AP PHOTO/ FRANCISCO SECO

Ο πατέρας του Χάαλαντ, Άλφ-Ίνγκε, υποστήριξε ότι στόχος του Νορβηγού επιθετικού είναι να κερδίσει πολλούς τίτλους με την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Τον χειμώνα του 2020 η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ζάλτσμπουργκ για το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Εκ τότε, ο Νορβηγός στράικερ με την φανέλα των Βεστφαλών έχει πετύχει 27 γκολ και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Έτσι, είναι φυσικό να υπάρχουν φήμες και σενάρια για μετακίνηση του Έρλινγκ Χάαλαντ προς μία μεγαλύτερη ομάδα. Ωστόσο, ο πατέρας του Νορβηγού στράικερ, ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ, τόνισε αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι στο μυαλό του γιου του.

"Όταν παίζεις καλά, είναι λογικό μεγάλες ομάδες να χτυπούν την πόρτα σας, αλλά μιλάμε για φήμες εδώ. Αυτή την στιγμή δεν είναι στο μυαλό του Έρλινγκ ή το δικό μου ότι άλλη ομάδα θα κινηθεί γι' αυτόν. Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ και έχουν μία φανταστική ομάδα για τον Έρλινγκ" υποστήριξε ο Άλφ-Ίνγκε Χάαλαντ.

Στην συνέχεια, βέβαια, ανέφερε ότι ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως η μετακόμιση από την Γερμανία δεν αποτελεί προτεραιότητα.

"Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν έχουμε μιλήσει για ένα τέτοιο βήμα ακόμη. Νομίζω ότι θα ήθελε να κερδίσει κάποιους τίτλους με την Ντόρτμουντ. Αυτός είναι ο στόχος του. Ο Έρλινγκ μπορεί να πετύχει πολλά στην Γερμανία και να έχει μεγάλη εξέλιξη. Η αποχώρηση από την Γερμανία δεν είναι προτεραιότητα" τόνισε ο πατέρας του Χάαλαντ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ