SERIE A

CEO της Σασουόλο για Λοκατέλι: "Αν τον θέλει η Γιουβέντους, πρέπει να δώσει το σωστό ποσό"

Ο Μανουέλ Λοκατέλι με τη φανέλα της Ιταλίας στο Euro 2020
Ο Μανουέλ Λοκατέλι με τη φανέλα της Ιταλίας στο Euro 2020 PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 ETTORE FERRARI / ASSOCIATED PRESS

Ο CEO της Σασουόλο, Τζοβάνι Καρνεβάλι, επιβεβαίωσε πως η Άρσεναλ διεκδικεί την υπογραφή του Μανουέλ Λοκατέλι, καλώντας παράλληλα τη Γιουβέντους να... δώσει το σωστό ποσό για τον παίκτη.

Το Euro 2020 βοήθησε στην άνοδο της χρηματιστηριακής αξίας του Μανουέλ Λοκατέλι, ο οποίος μπήκε φουριόζος στη διοργάνωση μετά από μια εξαιρετική σεζόν στη Σασουόλο. Η Γιουβέντους ήταν η πρώτη ομάδα που καταγράφηκε ως άμεσα ενδιαφερόμενη για τον διεθνή μέσο, με την Άρσεναλ να την ακολουθεί μερικές εβδομάδες αργότερα.

Ο CEO της Σασουόλο, Τζοβάνι Καρνεβάλι, επιβεβαίωσε μάλιστα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους "κανονιέρηδες" να είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη, επισημαίνοντας πως για να ολοκληρωθεί οποιοδήποτε ντιλ αυτό που προέχει είναι να ικανοποιηθεί ο ιταλικός σύλλογος.

"Θα πωλούσαμε μετά χαράς τον Μανουέλ (Λοκατέλι) στη Γιουβέντους, πρέπει όμως να πληρώσει το σωστό ποσό" ανέφερε αρχικά στη "Gazzetta dello Sport" και πρόσθεσε πως "η Άρσεναλ κατέθεσε πρόταση για την αγορά του, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα από την Αγγλία που βρίσκεται στο κυνήγι του. Περιμένουμε απλά την κατάλληλη προσφορά για εκείνον, αν δεν έρθει, τότε θα μείνει στην ομάδα".

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ