ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

CEO Σίτι: "Η Ρεάλ άξιζε να χάσει από Παρί, Τσέλσι, Λίβερπουλ και εμάς, ήταν τυχερή"

Η απονομή του τροπαίου στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η απονομή του τροπαίου στη Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, υποστήριξε ότι η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League με τύχη, τονίζοντας μάλιστα πως άξιζε να χάσει από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Λίβερπουλ και τους Πολίτες.

Για ακόμα μία σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης και να κατακτήσει το πολυπόθητο Champions League.

Καλεσμένος στο podcast του Dr. Football, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Πολιτών, Φεράν Σοριάνο, έκανε τον απολογισμό, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως ο παράγοντας τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να στεφθεί η Ρεάλ πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, βάσει της εικόνας της, άξιζε να χάσει από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Λίβερπουλ, αλλά και τους Πολίτες. Παράλληλα, επεσήμανε πως για τη Σίτι η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν είναι πρωταρχικός στόχος.

"Ο κόσμος μιλά τώρα για την επιτυχία της Ρεάλ στο Champions League και νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι είχε λίγη τύχη. Ίσως θα μπορούσα να πω ότι άξιζε να χάσει από την Παρί, την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Ο κόσμος δεν θυμάται ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1980 η Ρεάλ είχε μια φανταστική ομάδα, μια από τις καλύτερες στην ιστορία, με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο και ότι απέτυχε να κερδίσει το Champions League.

Το Champions League δεν είναι ο πυρήνας των στόχων μας, γιατί παίζει ρόλο η τύχη. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπου μπορεί να είναι άσχημα, όπως στους ημιτελικούς, και να μείνεις εκτός.

Όποιος κερδίζει την Premier Legaue είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι αυτό που μας τρέφει, αυτό που κάνουμε για να ζήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σοριάνο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ