ΜΙΛΑΝ

Ο CEO της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό

Ο CEO της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, σε στιγμιότυπο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της συνεργασίας με την Emirates, Ντουμπάι | Πέμπτη 21 Μαΐου 2009
Ο CEO της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, σε στιγμιότυπο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της συνεργασίας με την Emirates, Ντουμπάι | Πέμπτη 21 Μαΐου 2009 © 2009 NOUSHA SALIMI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο διοικητικός επικεφαλής της, Ιβάν Γκαζίδης, διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό.

Ο Ιβάν Γκαζίδης αρχίζει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό, όπως ανακοίνωσε η Μίλαν.

Ο CEO του συλλόγου υποβλήθηκε σε εκτεταμμένες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν το πρόβλημα υγείας, όμως οι γιατροί διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης ανάρρωση.

"Φυσικά, δεν υπάρχει καλή στιγμή για μία διάγνωση καρκίνου. Όμως έχω μία πολύ ιάσιμη μορφή καρκίνου και μια θετική διάγνωση. Έχω παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς και την υποστήριξη τόσων αγαπημένων ανθρώπων μου και όλων στο σύλλογο. Είμαι αισιόδοξος με βάση όλες τις συμβουλές, ότι ο καρκίνος θα αντιμετωπιστεί επιτυχώς και θα υπάρξει πλήρης ανάρρωση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκαζίδης, ο οποίος ανέλαβε πόστο στους "ροσονέρι" τον Δεκέμβριο του 2018.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ