ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Cadena Ser: "Ο Ρονάλντο προτάθηκε στην Ατλέτικο πριν πάει στη Γιουνάιτεντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Cadena Ser, προτού ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζόρζε Μέντες είχε έρθει επίσης, σε επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την περίπτωση του Πορτογάλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να απέκτησε ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σταρ να επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ έπειτα από 12 χρόνια, ωστόσο νωρίτερα είχε έρθει σε επαφές και με άλλες κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού, ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser, μεταξύ αυτών ήταν και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο εκπρόσωπος του 36χρονου και γνωστός μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, τον είχε προτείνει στον ισπανικό σύλλογο, με τον οποίο και είχε έρθει σε επαφή τον τελευταίο μήνα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται, ο Μέντες ζήτησε από τους πρωταθλητές Ισπανίας να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις πριν από τις 15 Αυγούστου, όμως ακόμα εκείνο το διάστημα η Γιουβέντους αναζητούσε έναν τρόπο για να κρατήσει τον Πορτογάλο. Παράλληλα, η Ατλέτικο θα δυσκολευόταν να ανταποκριθεί στους μισθούς του.

Κάπως έτσι, οι προσπάθειες συγκεντρώθηκαν στο Μάντσεστερ, με τη Γιουνάιτεντ να κάνει την έκπληξη και να κερδίζει την "κούρσα" κόντρα στη Σίτι που τότε φαινόταν ο πιο πιθανός προορισμός για τον Ρονάλντο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ