BUNDESLIGA

Bundesliga: Ψυχρολουσία στο 95' για την Στουτγκάρδη, γκολ για Βέρνερ στην επιστροφή του στην Λειψία

Ο Κώστας Μαυροπάνος της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2020-2021 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021
Ο Κώστας Μαυροπάνος της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2020-2021 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 © 2021 MATTHIAS BALK/ASSOCIATED PRESS

Η Στουτγκάρδη, με τον Ντίνο Μαυροπάνο βασικό, άγγιξε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Bundesliga όμως ισοφαρίστηκε στο 95' από την Βέρντερ. Ο Τίμο Βέρνερ συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην Λειψία όχι όμως και με νίκη κόντρα στην Κολωνία.

Μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga απώλεσε το απόγευμα του Σαββάτου η Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου (βασικός, αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε, παίζοντας ως δεξί στόπερ σε τριάδα στην άμυνα) έκανε ανατροπή στην Βρέμη με τα γκολ των Εντό και Εμβουμπά από ισάριθμες ασίστ του Κάλαϊτζιτς, όμως εκεί που πίστευε πως είχε στην τσέπη της το τρίποντο, δέχτηκε την ισοφάριση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπούρκε που έγραψε το 2-2 για λογαριασμό της γηπεδούχου Βέρντερ.

Στην Λειψία, η γηπεδούχος ομάδα είδε τον Τίμο Βέρνερ να ανοίγει το σκορ κόντρα στην Λειψία στο 36ο λεπτό, στην επιστροφή του στους ταύρους μετά από μία διετία στην Τσέλσι (με πλασέ εκτός περιοχής όπου έφερε ακέραια ευθύνη ο αντίπαλος κίπερ χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του), όμως στο 40' ισοφαρίστηκε σε 1-1, για να μείνει μάλιστα με 10 παίκτες στο 45+1 λόγω αποβολής του Σομποζλάι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρά τις... αντιξοότητες, βρήκε για δεύτερη φορά προβάδισμα με τον Ενκουνκού στο 56', όμως στάθηκε και πάλι άτυχη αφού στο 72' σημείωσε αυτογκόλ ο Γκβάρντιολ, που υπέγραψε το τελικό 2-2 με το οποίο τσίμησε βαθμό η Κολωνία.

Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει ασφαλώς η εκτός έδρας νίκη με 2-1 Άουγκσμπουργκ επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν (δεύτερη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, μετά το 0-1 από την Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία, στην πρεμιέρα), με την Χόφενχαϊμ να πανηγυρίζει και αυτό το τρίποντο χάρη στο 3-2 επί της Μπόχουμ και τις Χέρτα και Άιντραχτ να μένουν στο 1-1 στο Βερολίνο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Bundesliga:

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ