ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Πεντάρες για Μπάγερν και Στουτγκάρδη, εύκολα η Ντόρτμουντ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Λεβερκούζεν σε ματς για την Bundesliga
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Λεβερκούζεν σε ματς για την Bundesliga BERND THISSEN/POOL PHOTO VIA AP

Η Μπάγερν φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού που έμεινε στον πάγκο ενώ η Στουτγκάρδη είχε εύκολο έργο κόντρα στην Σάλκε, όπως και η Ντόρτμουντ επί της Αρμίνια. (VIDEO)

Εύκολο απόγευμα είχαν Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga με τους Βαυαρούς να επικρατούν με 5-1 της Κολωνίας του Δημήτρη Λημνιού που έμεινε στον πάγκο ενώ η ομάδα του Χάαλαντ έριξε 3-0 στην Αρμίνια και η Στουτγκάρδη κέρδισε με 5-1 τη Σάλκε.

Στο Μόναχο η ομάδα του Φλικ μετά το 4-1 σε βάρος της Λάτσιο φιλοξένησε την Κολωνία και με τους Λεβαντόβσκι και Γκνάμπρι να σκοράρουν από δύο φορές έφτασε στο ευρύ 5-1.

Αρχικά στο 18' ο Γκορέτσκα έκανε τη σέντρα για να σκοράρει με κεφαλιά ο Τσούπο-Μοτίνγκ. Στο 33' ο Γκορέτσκα και πάλι συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Λεβαντόβσκι και ο Πολωνός δεν αστόχησε με πλασέ στην κλειστή γωνία. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 49' με τον Σκίρι.

Η Μπάγερν όμως απάντησε και στο 65' μετά από ασίστ του Μίλερ ο Λεβαντόβσκι έκανε το 3-1. Στο 82' ο Λούκας Ερναντέζ έδωσε στον Γκνάμπρι που έκανε το 4-1. Ενώ ο ίδιος τέσσερα λεπτά αργότερα από την τρίτη ασίστ του Γκορέτσκα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΕΥΚΟΛΑ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΧΑΑΛΑΝΤ

Στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Αρμίνια με 3-0 η είδηση είναι πως δεν βρήκε δίχτυα ο Χάαλαντ και για την ομάδα της Βεστφαλίας τα τρία γκολ ήρθαν από τους Νταούντ (48’), Σάντσο (58’, πεν.) και Ρεϊνίερ.

Όσο για τη Βόλφσμπουργκ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση Bundesliga, πέτυχε νέα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου με 2-0 χάρη σε αυτογκόλ του Κλουέντερ και γκολ του Λακρουά.

Ενώ και η Στουτγκάρδη φιλοδώρησε με πέντε γκολ την ουραγό Σάλκε με το τελικό 5-1 να διαμορφώνεται μετά από δύο γκολ του Έντο και από ένα των Κάλατζιτζς, Κλεμέντ και Ντίνταβι ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει στο 40' ο Κολάσινατς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Βέρντερ - Άιντραχτ 2-1 (47' Γκέμπρε Σελασιέ, 62' Σάρτζεντ / 9' Σίλβα)

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Μπάγερν - Κολωνία 5-1 (18' Τσούπο Μότινγκ, 33'-65' Λεβαντόβσκι, 82'-86' Γκνάμπρι/49' Σίρι)

Ντόρτμουντ - Αρμίνια 3-0 (48' Ντάουντ, 58' Σάντσο, 81' Ρεινιέρ)

Στουτγκάρδη - Σάλκε 5-1 (10' -26' Έντο, 34' Κάλατζιτς, 88' Κλεμέντ, 90+2' Ντιντάβι/40' Κολάσινατς)

Βόλφσμπουργκ - Χέρτα 2-0 (37' Κλουέντερ (αυτ), 89' Λακρουά)

Λειψία - Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Ουνιόν - Χόφενχαϊμ (14:30)

Μάιντς - Άουγκσμπουργκ (16:30)

Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ (19:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

PHOTO CREDITS: Bernd Thissen/Pool Photo via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ