BUNDESLIGA

Bundesliga: Η Μπόχουμ προσγείωσε την Άιντραχτ, βαθμός για την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Bundesliga: Η Μπόχουμ προσγείωσε την Άιντραχτ, βαθμός για την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Άιντραχτ δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω στη νίκη της επί του Ολυμπιακού στο Europa League καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Μπόχουμ, σε ματς που έχασε και πέναλτι. Ισόπαλα τα Κολωνία - Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη - Ουνιόν.

Η άσχημη παρουσία της Άιντραχτ στη φετινή Bundesliga συνεχίζεται, με την ομάδα του Γκλάσνερ να πανηγυρίζει μεν πριν από λίγα 24ωρα τη δεύτερη νίκη της στη φάση των ομίλων του Europa League με το άνετο 3-1 επί του Ολυμπιακού αλλά να τα βρίσκει σκούρα το βράδυ της Κυριακής Μπόχουμ απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Μάλιστα, όχι μόνο έχασε βαθμούς αλλά δεν πήρε ούτε έναν, με την Μπόχουμ να επικρατεί 2-0 με τα γκολ των Μπλουμ στο 3ο λεπτό και Πόλτερ στο 92ο και να έχει επίσης ως πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ της, που έπεσε στο 11ο λεπτό στην αριστερή γωνία του και μπλόκαρε σταθερά την εκτέλεση πέναλτι του Πασιένσια.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στη φετινή Bundesliga για τους αετούς της Φρανκφούρτης, που έχουν επίσης πέντε ισοπαλίες στις πρώτες 9 αγωνιστικές και μόνο μία επιτυχία, αυτήν απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν στο Μόναχο!

Η σύνθεση της Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Τουρέ (75' Χρούστιτς), Σο (75' Χάουγκε), Γιάκιτς (45' Ρόντε), Κόστιτς, Καμάντα, Μπορέ, Πασιένσια (28' Λάμερς)

Όσον αφορά στα άλλα δύο κυριακάτικα ματς της αγωνιστικής, δεν υπήρχαν νικήτριες, με την Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) να κρατάει στο 1-1 την 5η της βαθμολογίας, Ουνιόν, και την Κολωνία να έρχεται ισόπαλη 2-2 με την 4η της κατάταξης Μπάγερ Λεβερκούζεν (έμεινε στον πάγκο ο Ρέτσος).

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Bundesliga:

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ