ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Εκτός έδρας επιτυχίες για Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Γκνάμπρι και Τσούπο-Μότινγκ πανηγυρίζουν γκολ της Μπάγερν κόντρα στην  Κολωνία για την Bundesliga
Γκνάμπρι και Τσούπο-Μότινγκ πανηγυρίζουν γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Κολωνία για την Bundesliga CHRISTIAN KASPAR-BARTKE/POOL VIA AP

Με εκτός έδρας νίκες συνέχισαν την πορεία τους στη φετινή Bundesliga Μπάγερν και Ντόρτμουντ, με τους Βαυαρούς να κάμπτουν με 2-1 την αντίσταση της Κολωνίας και την Ντόρτμουντ να περνάει με 2-0 από το Μπίλεφελντ απέναντι στην Αρμίνια (VIDEOS).

Τον τίτλο του φαβορί που κουβαλούσαν πριν από την έναρξη των αγώνων τους επιβεβαίωσαν Μπάγερν και Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga, επικρατώντας εκτός έδρας της Κολωνίας και της Αρμίνια Μπίλεφελντ αντίστοιχα.

Η Μπάγερν, που έφτασε τις οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, προηγήθηκε με 2-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τους Μίλερ (πέναλτι) και Γκνάμπρι, με την Κολωνία (βασιλικός ο Λημνιός, έγινε αλλαγή στο 59') το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82' με τον Ντρέξλερ.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ έμεινε άσφαιρη στο πρώτο 45λεπτο αλλά χτύπησε στο δεύτερο, με τον κεντρικό αμυντικό της Ματς Χούμελς να ντύνεται... Χάαλαντ και Σάντσο και να σκοράρει και τα δύο γκολ της ομάδας του (μετράει 3 γκολ στις 2 τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga), για να της χαρίσει τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Αρμίνια στο Μπίλεφελντ.

Με δύο γκολ του Χαν στο τελευταίο δεκάλεπτο η Άουγκσμπουργκ επιβλήθηκε 3-1 της Μάιντς και πλασαρίστηκε στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας ενώ χωρίς νικητή (1-1) έληξε η μάχη της Άιντραχτ με την Βέρντερ στην Φρανκφούρτη.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, η Γκλάντμπαχ έριξε στο καναβάτσο με 1-0 την Λειψία με το γκολ του Βολφ στο 60' και την γκρέμισε από την κορυφή ρίχνοντάς την στην 3η θέση, την ώρα που η ίδια ανέβηκε στην 4η.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Σάλκε - Στουτγκάρδη 1-1 (30' Τιαό / 56 πεν. Γκονζάλες)

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βέρντερ Βρέμης 1-1 (65' Σίλβα / 51' Σάρτζεντ)

Άουγκσμπουργκ - Μάιντς 3-1 (40' Βάργκας, 80' 90+1' Χαν / 64' Ονισίβο)

Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2 (53' 71' Χούμελς)

Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου 1-2 (82' Ντρέξλερ / 13' πεν. Μίλερ, 45+1' Γκνάμπρι)

Γκλάντμπαχ - Λειψία 1-0 (60' Βολφ)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Φράιμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30)

Χέρτα Βερολίνου - Βόλφσμπουργκ (19:00)

Δευτέρα 02 Νοεμβρίου

Χόφενχαϊμ - Ουνιόν Βερολίνου (21:30)

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ