BLACK FRIDAY

Black Friday: Ποιοι δέκα ποδοσφαιριστές έκαναν μεταγραφή ως ελεύθεροι;

Black Friday: Ποιοι δέκα ποδοσφαιριστές έκαναν μεταγραφή ως ελεύθεροι;
EUROKINISSI

Με αφορμή το Black Friday, το SPORT24 ζητά από τους αναγνώστες του να θυμηθούν ποιοι δέκα ποδοσφαιριστές έκαναν μεταγραφή κατά το παρελθόν ως ελεύθεροι, προκαλώντας αίσθηση.

Το Black Friday είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς σε πολύ καλές τιμές, που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχες την δυνατότητα. Πολύς κόσμος περιμένει αυτή την ημέρα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου για να κάνει τα ψώνια του, χωρίς να "ματώσει" οικονομικά. Γι' αυτό άλλωστε και κάθε χρόνο γίνεται πανικός.

Το ποδόσφαιρο μπορεί να μην συμμετέχει, σε αυτή την διαδικασία όμως έχει το δικό του... Black Friday στις μεταγραφικές περιόδου, όπου πολλάκις έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές σε τιμές ευκαιρίες ή και τσάμπα. Όποιες ομάδες κινήθηκαν σωστά και μεθοδικά, έκαναν δικούς τους παίκτες που κανονικά κοστίζουν πολλά εκατομμύρια.

Το SPORT24 κάνει φλας μπακ και ζητά από τους αναγνώστες να θυμηθούν ποιοι δέκα ποδοσφαιριστές κατά το παρελθόν έκαναν μια μεταγραφή ως ελεύθεροι, χωρίς δηλαδή η ομάδα που τους απέκτησε, να χρειάστηκε να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό στο κλαμπ που αγωνίζονταν ως τότε.

Πολλοί σπουδαίοι άσοι της στρογγυλής Θεάς έχουν αλλάξει φανέλα για... μηδέν ευρώ.

TAGS BLACK FRIDAY QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ