ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Η Bild ξεσπά για τη Χρυσή Μπάλα: "Σκάνδαλο, δεύτερος ο Λεβαντόβσκι"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021 © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατετάγη δεύτερος στη λίστα της Χρυσής Μπάλας, με 33 πόντους διαφορά από τον εκ νέου κάτοχό της, Λιονέλ Μέσι, με την γερμανική εφημερίδα Bild, να καυτηριάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, κάνοντας λόγο για "σκάνδαλο".

Για πολλούς ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι άξιζε να κατακτήσει το βράδυ της Δευτέρας (29/11) τη Χρυσή Μπάλα, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι όταν παρέλαβε το ιστορικό βραβείο, το έβδομο στην επιτυχημένη καριέρα του, τόνισε πως του αξίζει η Χρυσή Μπάλα για το 2020.

Ο Πολωνός σταρ της Μπάγερν, έμεινε δεύτερος στη λίστα της Χρυσής Μπάλας, έχοντας συνολικά 33 πόντους διαφορά με τον Αργεντινό. Ωστόσο, δεν έφυγε με άδεια τα χέρια από το Παρίσι, καθώς βραβεύτηκε με το καινούριο βραβείο του France Football ως ο καλύτερος επιθετικός του 2021.

Το πρώτο θέμα στην Bild (30/11/21)
Το πρώτο θέμα στην Bild (30/11/21) PRINT SCREEN BILD

Την ίδια στιγμή ωστόσο, στη Γερμανία θεωρούν άδικο το αποτέλεσμα, με τη γνωστή εφημερίδα Bild, στην ηλεκτρονική της έκδοση να το χαρακτηρίζει "σκάνδαλο": "Επιλογή-σκάνδαλο, δεύτερος ο Λεβαντόβσκι", αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο του πρώτου θέματός της.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ