BEST TOUCH CONTEST

Best touch contest: Ο παίκτης με τις περισσότερες ενέργειες στο Μουντιάλ και οι ανατροπές που έρχονται

Ο Ρόδρι στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Ρόδρι στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Το SPORT24 διοργάνωσε τον καλύτερο διαγωνισμό του Μουντιάλ και σου ζήτησε να μαντέψεις τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα. Ποιος προηγείται μετά το φινάλε της φάσης των ομίλων;

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι 32 ομάδες έγιναν 16 και πλέον μπαίνουν στη διαδικασία των νοκ-άουτ: ένα ματς, ο νικητής συνεχίζει, ο χαμένος πάει σπίτι του.

Πριν την έναρξη του τουρνουά, το SPORT24 σας ζήτησε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN. Δεν σας ζητήσαμε να βρείτε τον τελικό νικητή, ούτε τον πρώτο σκόρερ.

Η ερώτηση ήταν "ποιος παίκτης θα κάνει στο Μουντιάλ τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;" Σας ζητήσαμε να τον μαντέψετε και στο τέλος της διοργάνωσης δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τους παίκτες που προηγούνται με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, σύμφωνα με την Opta.

Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα στη φάση των ομίλων
Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα στη φάση των ομίλων

Ο Ρόδρι είναι μακράν πρώτος, με 481 ενέργειες με την μπάλα, πολύ μπροστά από τον 2ο Ντε Πολ που έχει 347.

Τι συνέβη; Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, πρώτος ήταν ο Λαπόρτ με 265 και ο Ρόδρι ακριβώς πίσω του με 263. Όμως ο Λαπόρτ έμεινε στον πάγκο στον 3ο αγώνα των Ισπανών με την Ιαπωνία, ο Ρόδρι έπαιξε όλο το ματς και ξέφυγε.

Θα είναι λάθος να πιστέψει κανείς ότι ο Ρόδρι έχει ήδη κλείσει την πρώτη θέση: δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει όλα τα ματς του τουρνουά, θα πρέπει η Ισπανία να φτάσει τουλάχιστον στους ημιτελικούς.

Το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες. Ο Κίμιχ πχ είναι 4ος, αλλά η Γερμανία αποκλείστηκε. Στις τέσσερις τελευταίες θέσεις βρίσκονται παίκτες του Βελγίου και της Δανίας, που έχουν αποχωρήσει από το τουρνουά.

Στη θέση τους θα εμφανιστούν παίκτες που θα κάνουν πολλές ενέργειες στους αγώνες νοκ-άουτ, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει πάρει η ομάδα τους την πρόκριση, ώστε να παίξουν και στα επόμενα ματς.

Το προβάδισμα του Ρόδρι είναι μεγάλο, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Ραντεβού μετά τους αγώνες των 16, όταν και θα δούμε το νέο Top10 που θα έχει διαμορφωθεί με τα πρώτα νοκ-άουτ, στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN

TAGS BEST TOUCH CONTEST ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ