BEST TOUCH CONTEST

Best touch contest: Μπορεί ο Μπρόζοβιτς να προσπεράσει τον Ρόδρι στον μικρό τελικό;

Best touch contest: Μπορεί ο Μπρόζοβιτς να προσπεράσει τον Ρόδρι στον μικρό τελικό;

Το SPORT24 διοργάνωσε τον καλύτερο διαγωνισμό του Μουντιάλ και σου ζήτησε να μαντέψεις τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα. Μπορεί ο Μπρόζοβιτς να κλέψει στον τελευταίο αγώνα την πρωτιά από τον Ρόδρι;

Δύο παιχνίδια έμειναν. Έγιναν τα 62 από τα 64 ματς του Μουντιάλ και μένουν ο αγώνας για την 3η θέση και ο μεγάλος τελικός.

Ο τελικός είναι φυσικά το μεγάλο, το απόλυτο παιχνίδι, αυτό που θα δώσει τον νικητή και θα γράψει την ιστορία. Όμως, για τον δικό μας διαγωνισμό, ο μικρός τελικός είναι αυτός που θα κρίνει τα πάντα.

Πριν από την έναρξη του τουρνουά το SPORT24 σάς ζήτησε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN. Δεν σας ζητήσαμε να βρείτε τον τελικό νικητή, ούτε τον πρώτο σκόρερ.

Η ερώτηση ήταν "ποιος παίκτης θα κάνει στο Μουντιάλ τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;" Σας ζητήσαμε να τον μαντέψετε και στο τέλος της διοργάνωσης δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τους παίκτες που προηγούνται δύο ματς πριν το τέλος, σύμφωνα με την Opta.

Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες στο Μουντιάλ, δύο ματς πριν το τέλος
Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες στο Μουντιάλ, δύο ματς πριν το τέλος

Ο Ρόδρι το είχε τερματίσει, είχε φτάσει στις 716 ενέργειες με την μπάλα, παρότι η Ισπανία έμεινε έξω στη φάση των 16. Ο Μπρόζοβιτς ήταν ο Νο1 υποψήφιος για να πιάσει τον Ρόδρι, είχε 556 ενέργειες με την μπάλα και ήθελε 160 για να πιάσει τον Ισπανό.

Ο Κροάτης πλησίασε, αλλά όχι πολύ. Κι αυτό γιατί ο Μπρόζοβιτς έγινε αλλαγή στο 50ο λεπτό του ημιτελικού με την Αργεντινή. Πρόλαβε να γράψει 59 ενέργειες με την μπάλα, πολύ λιγότερες από όσες θα είχε αν έπαιζε σε όλο το ματς.

Ο Μπρόζοβιτς είναι πλέον στις 615 touches και θέλει 101 για να πιάσει τον Ρόδρι, 102 για να τον προσπεράσει και να πάρει την πρώτη θέση.

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αν ο Μπρόζοβιτς ξεκινήσει βασικός απέναντι στο Μαρόκο, η Κροατία λογικά θα έχει την πρωτοβουλία και ο μέσος της Ίντερ θα έχει την ευκαιρία να πάει σε πολλές επαφές.

Κρίσιμο θα είναι βέβαια το να μείνει στο γήπεδο μέχρι το τέλος του αγώνα, θα είναι φοβερά δύσκολο να φτάσει το νούμερο που χρειάζεται αν αντικατασταθεί.

Μπορεί να πιάσει τον Ρόδρι; Ραντεβού μετά τους δύο τελευταίους αγώνες, όταν και θα δούμε το τελικό Top10 που θα έχει διαμορφωθεί στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN.

TAGS BEST TOUCH CONTEST ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ