BEST TOUCH CONTEST

Best touch contest: Μόνο τρεις παίκτες μπορούν να νικήσουν τον Ρόδρι

Ο Ρόδρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο Ρόδρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Το SPORT24 διοργάνωσε τον καλύτερο διαγωνισμό του Μουντιάλ και σου ζήτησε να μαντέψεις τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα. Ποιος θα πιάσει τον Ρόδρι στα δύο ματς που μένουν για κάθε ομάδα;

Τέσσερα παιχνίδια έμειναν. Έγιναν τα 60 από τα 64 ματς του Μουντιάλ, μένουν οι δύο τελικοί, ο αγώνας για την 3η θέση και ο μεγάλος τελικός.

Πριν από την έναρξη του τουρνουά το SPORT24 σας ζήτησε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN. Δεν σας ζητήσαμε να βρείτε τον τελικό νικητή, ούτε τον πρώτο σκόρερ.

Η ερώτηση ήταν "ποιος παίκτης θα κάνει στο Μουντιάλ τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα;" Σας ζητήσαμε να τον μαντέψετε και στο τέλος της διοργάνωσης δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τους παίκτες που προηγούνται με την ολοκλήρωση της φάσης των 16, σύμφωνα με την Opta.

Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα στο Μουντιάλ
Οι παίκτες με τις περισσότερες ενέργειες με την μπάλα στο Μουντιάλ

Ο Ρόδρι το τερμάτισε. Η Ισπανία έμεινε έξω στη φάση των 16, όμως ο άσος της Σίτι πρόλαβε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια να κάνει 716 ενέργειες με την μπάλα και να ξεφύγει.

Ήρθαν οι προημιτελικοί και ήδη ξεχώρισαν αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τον Ρόδρι στα δύο ματς που μένουν. Ο Μπρόζοβιτς έχει 556 ενέργειες με την μπάλα, θέλει 160 για να πιάσει τον Ισπανό.

Ελπίδες έχουν και οι δύο Αργεντινοί, ο Οταμέντι που έχει 517 και ο Ντε Πολ με μία λιγότερη. Στόουνς και Πέδρι έχουν αποκλειστεί, ενώ ο Μόντριτς είναι 244 ενέργειες πίσω, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη ακόμα και για έναν παίκτη με τη δική του κλάση.

Μπρόζοβιτς, Οταμέντι και Ντε Πολ θα τεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό και είναι ασφαλές να εικάσουμε μόνο αυτοί οι τρεις μπορούν να πλησιάσουν τον Ρόδρι. Μετά θα έχουν τη δυνατότητα να τον περάσουν, με την απόδοσή τους στον τελικό ή στον μικρό τελικό.

Αρκεί βέβαια να αγωνιστούν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, γιατί πλέον αυτό μετράει περισσότερο απ' οτιδήποτε. Ο Ντε Πολ πχ έγινε αλλαγή στο 66' απέναντι στην Ολλανδία.

Αν αγωνιζόταν σε όλο το ματς και την παράταση θα είχε πολύ περισσότερες επαφές, μάλλον θα ήταν και πάνω από τον Μπρόζοβιτς που έπαιξε 114' απέναντι στην Βραζιλία.

Ποιος θα πιάσει τον Ρόδρι; Ραντεβού μετά τους αγώνες των 4, όταν και θα δούμε το νέο Top10 που θα έχει διαμορφωθεί στον μεγάλο διαγωνισμό powered by BWIN.

TAGS BEST TOUCH CONTEST ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ