ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αζερμπαϊτζάν - Πορτογαλία 0-3: Έτοιμη να "κλειδώσει" την πρόκριση χωρίς Ρονάλντο

Οι παίκτες της Πορτογαλίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν για τον 1ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού | Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου
Οι παίκτες της Πορτογαλίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν για τον 1ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού | Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου © 2021 AZIZ KARIMOV/ASSOCIATED PRESS

Η Πορτογαλία επιβλήθηκε με 3-0 του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Πορτογαλία δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, παρότι παρατάχθηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Ίβηρες επικράτησαν με 3-0 για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μπερνάρντο Σίλβα και Αντρέ Σίλβα σημείωσαν δύο πανέμορφα τέρματα στο πρώτο ημίωρο της συνάντησης και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Ο Ντιόγκο Ζότα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους Πορτογάλους, που την επόμενη αγωνιστική με τη Σερβία μπορεί να "κλειδώσει" την πρόκριση στην τελική φάση του Κατάρ.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ