ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αζάρ για τα γέλια μετά τον αποκλεισμό: "Συγγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλω τους φιλάθλους της Ρεάλ"

Αζάρ για τα γέλια μετά τον αποκλεισμό: "Συγγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλω τους φιλάθλους της Ρεάλ"
TWITTER

Μετά την οργή των φιλάθλων, ο Εντέν Αζάρ ζήτησε συγγνώμη για τα γέλια με τους παίκτες της Τσέλσι, μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League.

Η Τσέλσι επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι. Ο αποκλεισμός έφερε την απογοήτευση στις τάξεις των Μαδριλένων, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε για όλους, καθώς ο Έντεν Αζάρ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σε ένα τετ-α-τετ που είχε με πρώην συμπαίκτες του, ο φακός τον έπιασε να γελάει, κάτι που δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας του.

Ενέργεια που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ισπανικού Τύπου με την "Marca" να επισημαίνει πως η εικόνα του Αζάρ να γελά μετά τον αποκλεισμό, εξοργίζει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την οργή των φιλάθλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ζήτησε συγγνώμη μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και έδωσε το έναυσμα για τη μάχη του τίτλου στην Ισπανία.

"Συγγνώμη. Έχω διαβάσει πολλές απόψεις για μένα και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πάντα όνειρο για μένα να παίξω στην Ρεάλ και ήρθα εδώ για να κερδίσω. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Ζήτω η Μαδρίτη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ