ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που θα αγωνιστεί ο Μπολτ

Αυτή είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που θα αγωνιστεί ο Μπολτ

Ο Γουσέιν Μπολτ είχε ανακοινώσει πως υπέγραψε σε ποδοσφαιρική ομάδα, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (27/02). O Τζαμαϊκανός θα παίξει στο "Ολντ Τράφορντ" μαζί με τον... Ρόμπι Γουίλιαμς. (VIDEO)

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω απ' το επόμενο βήμα του Γουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός θρύλος του στίβου είχε αποκαλύψει πως κάνει προπονήσεις με ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ τη Δευτέρα (26/02) ενημέρωσε πως υπέγραψε και συμβόλαιο μαζί της!

"Μόλις έχω υπογράψει με μια ποδοσφαιρική ομάδα. Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, θα μάθετε ποια είναι η ομάδα", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook. Τελικά, η ομάδα-μυστήριο αποκαλύφθηκε μέσω του... Ρόμπι Γουίλιαμς. ,

Ο σταρ της pop μουσικής γνωστοποίησε, μέσω video, στο οποίο συμμετέχει και ο Μπολτ, πως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης θα είναι αρχηγός της ομάδας "SoccerAid" της Unicef στο φιλανθρωπικό παιχνίδι με αντίπαλο την εθνική Αγγλίας.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουνίου στο "Ολντ Τράφορντ" και ήδη, ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, το παιχνίδι απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ