ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Στον Εισαγγελέα προώθησε ο Αυγενάκης τις καταγγελίες Δάρα

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προώθησε τις καταγγελίες δημοσιογράφου Γιάννη Δάρα για κόσμο σε αγώνες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον Εισαγγελέα και την ΕΛ.ΑΣ.

Στον Εισαγγελέα και στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ενεργήσουν τα νόμιμα, προώθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τις καταγγελίες του δημοσιογράφου – δικηγόρου, Γιάννη Δάρα, αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS) και προέδρου του ΑΟΠ Χαλκηδονικός.

Ο κ. Δάρας, στις 22 Οκτωβρίου, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία κοινοποιούσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κατήγγειλε ότι: "Στα περισσότερα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, συρρέουν κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή εκατοντάδες φίλαθλοι χωρίς μάσκες και χωρίς προστατευτικά μέτρα τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων".

Επιπλέον, ο κ. Δάρας υποστηρίζει στην επιστολή του ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ (και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ), Παναγιώτης Δημητρίου, "προέτρεψε τα ποδοσφαιρικά σωματεία να βάζουν φιλάθλους στα γήπεδα και να αγνοούν τον ΕΟΔΥ και τα μέτρα προστασίας" και επίσης ότι "έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της ΕΠΣΑ να τυπώσουν εισιτήρια για τη σεζόν 2020-21 (κι ενώ υπάρχει απαγόρευση εισόδου φιλάθλων) και να τα μοιράσουν στα σωματεία, ώστε να κόβουν εισιτήρια στους αγώνες τους".

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ