ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγενάκης για την επίθεση σε παιδιά: "Μηδενική ανοχή στη βία"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης καταδίκασε μέσω twitter την επίθεση που δέχθηκαν οι παίκτες της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για μηδενική ανοχή στη βία.

Επίθεση δέχθηκαν ο προπονητής και οι παίκτες της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του φιλικού με το Πολυδένδρι. Εισβολή από 100 άτομα που έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ καταγγέλλουν οι ερυθρόλευκοι.

Με αφορμή το περιστατικό, υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης καταδίκασε μέσω twitter την επίθεση, κάνοντας λόγο για μηδενική ανοχή στη βία.

"Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα", αναφέρει στην ανάρτησή του.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ