ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Θετικός στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου

Πανηγυρικό των παικτών του Ατρόμητου στο ματς με τον ΠΑΟΚ /7-1-2021
Πανηγυρικό των παικτών του Ατρόμητου στο ματς με τον ΠΑΟΚ /7-1-2021 EUROKINISSI SPORTS

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και άπαντες στην ομάδα του Περιστερίου έκαναν νέα τεστ εν όψει του αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο (24/4).

Ένα ακόμη κρούσμα κορονοϊού προέκυψε σε ομάδα της Super League Interwetten καθώς μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος έκανε γνωστό πως ποδοσφαιριστής του συλλόγου βρέθηκε θετικός την Πέμπτη (22/4) στον ιό και τέθηκε απευθείας σε απομόνωση.

Οι παίκτες έκαναν και νέα τεστ την Παρασκευή (23/4) το πρωί ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (24/4) και βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων που αναμένεται να γνωστοποιηθούν το βράδυ.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

"Ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Λαμία διενεργήθηκαν χθες Πέμπτη, τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Στα δείγματα εντοπίστηκε ένα θετικό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ακολουθήθηκε άμεσα το αυστηρό πρωτόκολλο με βάσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και ο παίκτης παραμένει σε περιορισμό κατ' οίκον.

Σήμερα, Παρασκευή, όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν και πάλι σε τεστ μοριακού ελέγχου με τα αποτελέσματα να αναμένονται το βράδυ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ