ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Κόλμαν

Ο Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρομήτου
Ο Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρομήτου INTIME

Ο ατζέντης του Κρις Κόλμαν βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να αρχίσουν από κοντά οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ατρομήτου για την επέκταση του συμβολαίου του 51χρονου Ουαλού προπονητή.

Ο Κρις Κόλμαν προσελήφθη στον Ατρόμητο τον Ιανουάριο με στόχο την σωτηρία της ομάδας του Περιστερίου, έχοντας υπογράψει για ένα εξάμηνο. Μετά την εξασφάλιση της παραμονής προτεραιότητα της ανθρώπων του Ατρομήτου είναι η επέκταση του συμβολαίου του Ουαλού προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Κόλμαν έχει φτάσει στην Ελλάδα, προκειμένου να αρχίσουν από κοντά οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του 51χρονου προπονητή. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Δείγμα της καλής διάθεσης που υπάρχει για τη συνέχιση της συνεργασίας είναι οι συναντήσεις που έγιναν ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου και τον Κόλμαν, στις οποία συζήτησαν για την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει, ενώ τώρα με την παρουσία του ατζέντη του Κόλμαν θα γίνουν συζητήσεις για το οικονομικό σκέλος.

Την ίδια ώρα υπήρξε διάψευση σε ρεπορτάζ από την Κύπρο, σύμφωνα με το οποίο οι Περιστεριώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, Νεόφυτο Λάρκου. Ο Ατρόμητος δεν έχει μπει σε σε σκέψη πρόσληψης ανθρώπου στο εν λόγω πόστο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ